Banner

Alfa Twente-Salland neemt agropraktijk Mazars over

1 september 2021 | Door:  Inez Schutten

Alfa Accountants en Adviseurs heeft zich officieel uitgebreid! Alfa heeft de agrarische portefeuille van Mazars uit de vestigingen Enschede, Winterswijk en Wolvega overgenomen. Circa 220 klanten en 8 gespecialiseerde adviseurs zijn mee verhuisd.

De toenemende complexiteit op het gebied van accountancy en wet- en regelgeving verlangt een steeds bredere sectorkennis en deskundigheid. Mazars heeft daarom besloten de agropraktijk van de vestigingen in Enschede, Winterswijk en Wolvega over te dragen aan Alfa.

Door de overname krijgt Alfa een grote uitbreiding van haar agropraktijk. Bovendien breidt het team zich uit met acht agrarische adviseurs. Een mooie aanvulling op het huidige team. Doordat de adviseurs meeverhuizen naar Alfa, behouden de klanten hun vaste, vertrouwde contactpersoon.

Nieuwe collega’s

1 september zijn de nieuwe collega’s verwelkomd op kantoor Nijverdal en is elke medewerker gekoppeld aan een collegabuddy, waar ze voor vragen terecht kunnen. Donderdag 2 september gaan de nieuwe collega’s samen met de directie naar Wageningen voor een kennismaking met het bestuur. De komende tijd worden de medewerkers in Nijverdal ingewerkt. Later zal er ook vanuit andere Alfa-kantoren worden gewerkt.

Inez Schutten

Inez Schutten

Directievoorzitter

+31 657566813 | ischutten@alfa.nl


Meer over Inez