Alfa Agro Academy

22 oktober 2018 | Door:  Bertus Dijk

Trainingsdagen Alfa Agro Academie oktober in het teken van de DISC-persoonlijkheidsanalyse.

Ruim twintig deelnemers aan de Alfa Agro Academy hebben in oktober deelgenomen aan de traingingsdagen kleurrijk ondernemen met DISC. Het DISC instrument is een persoonlijkheidsanalyse. Het instrument geeft mensen inzicht in hun eigen persoonlijkheidsstijl en in die van anderen. De DISC beschrijvingen geven in begrijpelijk taal zicht op gedrag en communicatie.

Jelle Pool van Alfa Accountants en Adviseurs vertelde over het herkennen van gedragsstijlen van anderen maar ook over het herkennen van de eigen gedragsstijl. Op basis van de uitkomsten van individuele analyses is er verdieping aangebracht in het trainingsprogramma.
De jonge agrarische ondernemers waren enthousiast over de uitkomsten en hebben aangegeven de kennis die is opgedaan en de handvatten die zijn uitgereikt in de praktijk goed te kunnen gebruiken.

De Alfa Agro Academie is gericht op de praktische kant van het ondernemen in de agrosector. Geen theorie óm de theorie, maar kennis die je morgen meteen kunt toepassen aangevuld met het ontwikkelen van vaardigheden die jou helpen de volgende stap te maken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Alfa Agro Academie? Lees dan dit artikel.

 

 

Bertus Dijk

Bertus Dijk

Senior klantbeheerder

088 2532852 | bdijk@alfa.nl


Meer over Bertus