Sadjad  Sheykhi

Sadjad Sheykhi

Assistent accountant

Dat ik ‘iets met cijfers’ had, wist ik al op de middelbare school. Het is accountancy geworden, en daar heb ik nog altijd geen spijt van. En dat het Alfa is geworden, daar ben ik heel blij mee. Ik ben pas - door omstandigheden - later dan anderen assistent accountant geworden. Bij Alfa krijg ik de ruimte om mij verder te ontwikkelen. Ik volg nu de post-bachelor opleiding tot accountant administratieconsulent (AA) aan de Hanzehogeschool. De eerste twee jaar theorie heb ik achter de rug, nu komt het drie jaar lang aan op ‘vlieguren’ maken.

Bij Alfa heb ik de bevestiging gekregen van wat toen op die middelbare school al naar voren is gekomen. Ik hou van controle, ik ben daar vrij scherp in. En ik heb graag contact met klanten. Daarom heb ik de richting van de samenstelpraktijk gekozen tijdens mijn studie. Nog meer dan in de controlepraktijk zit je dan samen met die klant aan tafel. Je kunt meer betekenen voor iemand. Dat trekt mij. Ik houd ervan om mensen te helpen. Het past ook in mijn karakter: ik ben van mezelf open en eerlijk.

Ik heb bewust voor Alfa gekozen. De kernwaarden van Alfa spreken mij aan. En hier kan ik verder komen, met specialisten om mij heen van wie ik veel kan leren. Ik krijg verantwoordelijkheid om te groeien in mijn toekomstige rol. Klanten worden groter, opdrachten complexer. In een kantoor als Groningen vind je zowel agro- als mkb-klanten. Ik doe beide even graag.

Ik woon aan de rand van de binnenstad van Groningen. Privé houd ik ervan om mijn tijd door te brengen met familie en vrienden. Voetballen deed ik altijd in het eerste van HFC ‘15 in Hoogkerk,  nu uitsluitend nog voor mijn plezier.


Recente artikelen van Sadjad

Het contact met de klant trok mij toch meer

Het contact met de klant trok mij toch meer

09-02-2021

Noem het een late roeping. Maar pas op z’n 29ste ontdekte Sadjad dat hij de accountancy toch een hele leuke sector vond. Lees hier zijn verhaal.