Even over mijzelf: ik kom van oorsprong uit Rolde en woon nu al meer dan 10 jaar met veel plezier in Assen. Als ik vrij ben ga ik graag vliegtuigspotten bij (militaire) vliegbasis. Vaak bij grote oefeningen en natuurlijk Airshows.  Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Natuurlijk probeer je dan thuis te komen met de mooiste foto’s.

Nadat ik in juli 1999 ben afgestudeerd in de bedrijfseconomie aan de Hogeschool Drenthe (thans Stenden University) ben ik in september 1999 begonnen bij Alfa Accountants en Adviseurs. De eerste jaren voornamelijk op locatie Assen, daarna wat meer op locatie Groningen.

Ik ben als Senior Assistent-Accountant / Klantbeheerder bij Alfa Accountants en Adviseurs. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan onder meer uit:
✔ Het verwerken en controleren van administraties
✔ Samenstellen van jaarrekeningen van voornamelijk MKB-klanten
✔ Opstellen van fiscale aangiften en advisering

Ondernemers kunnen bij Alfa terecht voor een totaalpakket aan diensten, denk aan het samenstellen van de jaarrekening, verwerking van de financiële administratie, advisering op fiscaal en bedrijfskundig gebied. Maar ook voor de salarisadministratie, subsidies en fusies en overnames zijn ondernemers bij Alfa aan het juiste adres.

Als klantbeheerder probeer ik eerlijk en oprecht betrokken te zijn bij onze klanten. Ik probeer dat stapje meer te doen. Ik weet wat er speelt in de wereld van onze klanten en deel actief mijn kennis. Op deze wijze probeer ik een maximale bijdrage te creëren aan de ontwikkeling van ondernemers.

Wil je meer weten of wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel mij gerust voor een vrijblijvende afspraak.
☎ 088 2531557
akoning@alfa.nl


Recente artikelen van Alfred

Alfa Foundation steunt Buurt- en speeltuinvereniging Anreperstraat en omgeving in Assen

Alfa Foundation steunt Buurt- en speeltuinvereniging Anreperstraat en omgeving in Assen

11 november 2021

Alfred Koning, Sr. Assistent-Accountant bij Alfa Accountants in Assen en Groningen heeft een verzoek ingediend bij de Alfa foundation voor Buurt- en speeltuinvereniging Anreperstraat