Banner

Webinar Cijfers die Spreken en actualiteiten in de melkveehouderij

30 juni 2020 | Door:  Erwin Westerhof

Normaal gesproken zou je rond deze tijd een uitnodiging van ons ontvangen voor de bijeenkomst "Cijfers die Spreken en actualiteiten in de melkveehouderij" in Groningen en Assen. Omdat dit in verband met het COVID-19 virus niet mogelijk is, organiseren Alfa Groningen en Drenthe een gratis webinar.

In het webinar zullen we terugkijken op cijfers van 2019 en vooruitblikken op de liquiditeit voor komende zomer. Daarnaast brengen we jullie graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op fiscaal en juridisch gebied. 

Het webinar zal te zien zijn op donderdag 2 juli a.s. van 20.00 uur tot 21.00 uur. 

Klik hier om je aan te melden

Programma:

Erwin Westerhof, Relatiemanager
Voorzitter

Jan van der Vegt, Relatiemanager
Terugblik op 2019 en vooruitkijken naar de toekomst

Herald Aalderink, Bedrijfskundig adviseur
Diverse actualiteiten zoals stikstof, fosfaatrechten en subsidies worden behandeld

Vanaf dit jaar is het magazine Cijfers die Spreken Melkveehouderij vernieuwd en ontvang je als melkveehouder elk kwartaal een digitale update met daarin de laatste cijfers en ontwikkelingen. Ontwikkelingen in de melkveehouderij gericht op jouw ondernemerschap. We hopen met deze vernieuwde opzet beter in te spelen op de behoefte aan actuele kennis, gebaseerd op de meest recente resultaten in de melkveehouderij.

Ben je niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen, dan kun je de uitzending terugkijken. De link wordt na afloop van het webinar gedeeld. Uiteraard kun je ook na afloop contact opnemen met onze adviseurs.

Heb je vooraf vragen, mail deze naar Erwin Westerhof. Bij problemen met inloggen kun je via SMS/Whatsapp contact opnemen met 06-52380138.