Nieuwe openstelling subsidie voucherregeling "Ik ben Drents ondernemer"

13 januari 2020 | Door:  Herald Aalderink

Onlangs is de subsidieregeling "Ik ben Drents ondernemer"  weer geopend. Deze subsidieregeling is een onderdeel van het programma Ik ben Drents Ondernemer en heeft als doel om de Drentse economie te stimuleren. De regeling kan worden aangevraagd door Drentse mkb-ondernemers voor de inhuur van een kennisleverancier die kennis levert inzake:

Welke thema's komen in aanmerking?

Welke financiele ondersteuning is mogelijk?

De regeling betreft een financiele ondersteuning van maximaal €1.000,-, €2.000,- en €5.000,-.  Eenmanszaken zonder personeel kunnen alleen de voucher van € 1.000 aanvragen,  hiervoor is de inschrijving bij KVK leidend. Eenmanszaken met personeel en personenvennootschappen kunnen de vouchers van € 2.000 en € 5.000 aanvragen.

Voor meer informatie over deze regeling, klik hier of neem contact op met Herald Aalderink, bedrijfskundig adviseur, kantoor Hoogeveen.
Inmiddels zijn de eerste aanvragen voor de nieuwe openstelling door ons in behandeling genomen. De voucherregeling wordt uitsluitend verstrekt aan mkb-ondernemers gevestigd in Drenthe. Zij kunnen, mits het subsidieplafond toereikend is, tot en met 31 december 2021 gebruik maken van deze regeling.

Herald Aalderink

Herald Aalderink

Bedrijfskundig adviseur

088 2532202 | haalderink@alfa.nl


Meer over Herald