Banner

Drie nieuwe collega’s bij Alfa in Groningen

28 juni 2018 | Door:  Marjon van Wijk

Lisette van Beusekom, Esther Krikke en Julia de Haan zijn de nieuwste aanwinsten van cluster Groningen. Wij stellen ze graag aan je voor!

Lisette van Beusekom, 27 jaar, woont samen met haar man en drie kinderen in Den Horn. Lisette is getrouwd met een melkveehouder en het is dan ook niet geheel toevallig dat zij interesse kreeg in een baan bij een (onder andere) agrarisch georiënteerd accountantskantoor. Lisette heeft HBO Accountancy gestudeerd en na een aantal jaren bij een ander accountantskantoor kwam zij in contact met Alfa. Lisette is werkzaam als assistent accountant, maar heeft wel de ambitie om ook bedrijfskundige taken op zich te nemen.

Esther en Julia zijn tijdens hun studie al met Alfa in aanraking gekomen. Zij hebben namelijk beiden hun stage bij Alfa gelopen. Julia studeert fiscaal recht en heeft vijf dagen in de week stage gelopen. Tijdens haar stage is Julia er achter gekomen veel interesse te hebben in de estateplanning, maar er zijn veel vakgebieden die haar erg interesseren. De stage beviel van beide kanten zo goed dat Julia met ingang van 1 juli 2018 naast haar studie twee dagen per week bij Alfa komt werken.

Het is gebruikelijk om tijdens het derde jaar van de studie HBO bedrijfseconomie stage te lopen. Esther kwam, mede doordat haar ouders een melkveebedrijf hebben, in aanraking met Alfa. Zij heeft met succes haar stage in januari 2018 afgerond en omdat Alfa een mooie afstudeeropdracht had, is zij daarna gelijk doorgegaan met afstuderen bij Alfa. In juni 2018 heeft zij met succes haar scriptie verdedigd en is afgestudeerd. Esther ziet zichzelf in de toekomst als adviseur, maar voordat het zover is begint zij in september aan de Master “Organizational and Management Control”.

Om je kennis te laten maken met deze nieuwe collega’s hebben we een gesprek gehad met alle drie de dames. Op de vraag waarom het zo goed bevalt bij Alfa geven ze allen aan dat de manier waarop de collega’s met elkaar en met klanten omgaan erg prettig is. De sfeer is open en informeel, waardoor zij zich snel op hun gemak voelden en veel plezier hebben in hun werk bij Alfa.

Lisette, Esther en Julia verheugen zich op een leerzame periode bij Alfa en een goede samenwerking met de collega’s en natuurlijk met jou als klant!

Marjon van Wijk

Marjon van Wijk

Klantbeheerder

088 2531554 | mvanwijk@alfa.nl


Meer over Marjon