Banner

Begroten en analyseren in de melkveehouderij met BAS Melkvee Plus

28 september 2020 | Door:  Wouter Vieveen

Elk kwartaal kun je van ons de BAS Melkvee Plus rapportage ontvangen, een mooi rapport met veel financiële en technische kengetallen. Maar wat is de toegevoegde waarde voor jou als melkveehouder? 

BAS Melkvee Plus is een monitoringsrapport specifiek voor de melkveehouderij, om meer inzicht te verkrijgen en aan te sluiten bij de processen op het melkveebedrijf. Deze unieke managementtool reikt periodiek de cijfers aan om de bedrijfsvoering te monitoren en te optimaliseren waar nodig is. Naast de inzichten op bedrijfsniveau geeft de BAS een goed inzicht in drie processen op het melkveebedrijf. Namelijk het melk, vee en voerproces.

Processen waar jij als ondernemer direct invloed op uit kan oefenen om tot een resultaatverbetering te komen. Door opbrengsten, kosten en resultaat van processen in beeld te brengen weet je als ondernemer beter waar je op kan sturen.

Hulp nodig bij inzicht?

Heb je hulp nodig om inzicht te krijgen? Of wil je weten of je wel maximaal gebruik maakt van de BAS Melkvee Plus?Neem dan contact op met een van onze adviseurs, wij helpen je graag!

Wouter Vieveen

Wouter Vieveen

Bedrijfskundig adviseur

088 2531628 | wvieveen@alfa.nl


Meer over Wouter