Als relatiemanager MKB bij Alfa denk ik met je mee over strategische vraagstukken binnen je onderneming en over je persoonlijke financiële situatie.

Hierbij richt ik me vooral op de toekomst: Wat wil je met je bedrijf? Wat is daarvoor nodig? Hoe kan Alfa daarbij ondersteunen?

Bij veel ondernemers gaat de aandacht begrijpelijkerwijs vooral naar het bedrijf. Maar hoe is je persoonlijke financiële toekomst geregeld? Welke doelen en wensen heb je voor de periode na het ondernemerschap?

Binnen Alfa breng ik je in contact met de specialist die je nodig hebt. En hebben we die specialist niet in huis, dan leg ik de verbinding met de juiste persoon binnen mijn netwerk. Dat netwerk heb ik opgebouwd tijdens mijn carrière in het bankwezen en verder uitgebreid na mijn overstap naar Alfa in januari 2019.

Mensen verder helpen geeft mij energie. Ik zet daarvoor net dat stapje extra. Niet alleen in mijn werk, maar ook binnen het gezin en als bestuurslid van voetbalvereniging Almkerk.

Ik ben geïnteresseerd in jou als ondernemer en als mens. Heb je zin om te sparren? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer (06) 23 79 48 22.


Recente artikelen van Arjan

Alfa Foundation sponsort realisatie jeugdhonk Voetbalvereniging Almkerk

Alfa Foundation sponsort realisatie jeugdhonk Voetbalvereniging Almkerk

2 juni 2020

Onlangs heeft de Alfa Foundation een bedrag van 1.750 euro gedoneerd aan Voetbalvereniging Almkerk voor de realisatie van het nieuwe jeugdhonk.

Maak kennis met Arjan Kant; “Wij helpen de klant bij zijn strategische keuzes”

Maak kennis met Arjan Kant; “Wij helpen de klant bij zijn strategische keuzes”

19 mei 2020

Als een van de relatief weinige accountantskantoren heeft Alfa ook financiële planning in het pakket. Arjan Kant, relatiemanager, bespreekt dit graag met zijn klanten.