Manóach den Hertog

Manóach den Hertog

Relatiemanager MKB / Strategisch adviseur

Binnen Alfa ben ik werkzaam als relatiemanager MKB / strategisch adviseur. Vanuit deze rol ga ik graag met jou als ondernemer het gesprek aan over jouw persoonlijke en zakelijke toekomst. Niet om te dagdromen, maar om gezamenlijk de stip op de horizon scherp te stellen. Dit biedt de richting om de actiepunten voor de komende periode vast te stellen. Aan de hand van periodieke gesprekken gaan we gezamenlijk gericht aan de slag om jouw toekomstplannen te realiseren.

Mijn bancaire achtergrond heeft mij inzage gegeven in veel ondernemerskeukens en deze ervaring kan ik passend inzetten. Dit heeft mij ook laten zien dat voor ondernemers het glas veelal halfvol is. Zelfs in zeer uitdagende tijden. Persoonlijk herken ik dit sterk en dat maakt dat de gesprekken met ondernemers mij veel energie geven.

Door het inzetten van een persoonlijkheidsanalyse van Alfa krijg ik de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een persoon. Hoe kun jij jouw capaciteiten nog passender inzetten? Hoe kom je tot een effectieve communicatie binnen jouw team? Samen met de bedrijfskundige achtergrond is de krachtige vertaalslag naar team- en strategische ontwikkeling snel te maken en zeer waardevol voor bestaande en nieuwe klanten.

Komen we er samen niet uit? Dat is geen enkel probleem want binnen Alfa hebben we een lokaal een team van specialisten beschikbaar wat jou in alle vraagstukken kan ondersteunen. Daarnaast is het ook altijd nog mogelijk om landelijk of binnen mijn netwerk met de juiste personen verbindingen te leggen.

Ik ben geïnteresseerd in jou als ondernemer en als mens. Heb je zin om te sparren en samen in de spiegel te kijken? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06 53 49 42 14.


Recente artikelen van Manóach

Waar ligt jouw dagelijkse focus? Verleden, heden of toekomst?

Waar ligt jouw dagelijkse focus? Verleden, heden of toekomst?

4 oktober 2021

Als ondernemer heb je iedere dag één primaire uitdaging; op een goede wijze omgaan met de waan van de dag.