Ik ben John Daalhuizen en werkzaam als relatiemanager bij Alfa Gorinchem. Ik praat graag met agrarische ondernemers, klant of niet, over hun bedrijf. Met name het sparren over waar je heen wilt en hoe we daar kunnen komen. Eigenlijk waarvoor kom je elke dag je bed uit, je doel, passie en drijfveren.

De functie relatiemanager is mij op het lijf geschreven en, met name, de 'keukentafelgesprekken' voer ik met veel passie en plezier.

Na een bank carrière van 20 jaar ben ik sinds 2013 in dienst bij Alfa Accountants en Adviseurs. Een hele andere wereld, met veel uitdagingen, maar tot op heden heb ik geen spijt gehad van deze switch. Afgelopen acht jaar ben ik veel betrokken geweest bij de bedrijfskundige afdeling en heb ik gezien hoeveel er in korte tijd is veranderd op dit gebied.

Ik ben in mijn element als ik samen met mijn collega’s klanten kan helpen en begeleiden op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling en de toekomst van het bedrijf.

Mijn dag is geslaagd als ik merk dat ik dan ook écht iets voor de ander heb kunnen betekenen!


Recente artikelen van John

Alfa sponsort Jongveedag Streefkerk

Alfa sponsort Jongveedag Streefkerk

30 augustus 2022

Zaterdag 27 augustus werd de 64e editie van de Jongveedag Streefkerk georganiseerd, dit keer aan de Randweg.

Alfa aanwezig tijdens kalverkeuring landgoedfair Mariënwaerdt

Alfa aanwezig tijdens kalverkeuring landgoedfair Mariënwaerdt

26 augustus 2022

Zaterdag 20 augustus jl. sponsorde Alfa opnieuw de kalverkeuring tijdens de landgoedfair op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd.