Banner

Welkom bij Alfa: Rob van den Boom en Yvette Vernooij

11 januari 2023 | Door:  Jelena Bajic

Wat leuk dat jullie bij ons gestart zijn Rob en Yvette! Waar komen jullie vandaan en wat gaan jullie doen bij Alfa?

Rob van den Boom

Even voorstellen…

Mijn naam is Rob van den Boom, ik ben 26 jaar en geboren en getogen in het mooie Gorinchem. Sinds juli woon ik samen met mijn vriendin Dominique en onze hond Daley. Mijn grootste hobby is sporten en dan met name voetballen. Dit doe ik met veel passie bij GJS in Gorinchem in het eerste elftal. Ook vind ik het erg gezellig met mijn vrienden een drankje te drinken in de stad of een mooie stedentrip te maken met mijn vriendin.

Sinds 2019 ben ik afgestudeerd bedrijfskundige, deze studie heb ik gevolgd bij Avans Hogeschool in Breda. Na de afronding van mijn studie ben ik gestart als Finance/IT consultant bij Proufource in Rotterdam en heb ik opdrachten mogen vervullen bij het landelijk dienstencentrum van de Rechtspraak en de gemeente Den Haag. Ik heb dit gedaan als respectievelijk adviseur bedrijfsvoering en projectleider e-facturatie. Deze ervaringen wil ik graag meenemen naar Alfa waar ik dit jaar ben gestart in de functie van bedrijfskundig adviseur voor het mkb. Ik mag mij vooral gaan bezighouden met vraagstukken uit de actualiteit, een voorbeeld hiervan is data. Heb je zo’n vraagstuk of vind je het gewoon gezellig om kennis te maken? Dan drink ik graag een kop koffie met je.

Yvette Vernooij

Even voorstellen…

Mijn naam is Yvette Vernooij, ik kom uit Cothen. Wij hebben thuis een agrarisch bedrijf waar wij een kleinschalige jongveeopfok runnen en waar wij veel verhuren.

Ik heb het afgelopen jaar melkveehouderij gestudeerd. Na mijn studie ben ik verschillende functies gaan uitvoeren, zoals ijsmaker en praktijkondersteuner bij een dierenarts. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij de PJGU (Plattelands Jongeren Gemeenschap Utrecht) in Langbroek en vind ik het leuk mij bezig te houden met de koeien op het bedrijf.

Vanaf 2 januari ben ik begonnen als assistent accountant bij Alfa, op de afdeling agro. Wat mij aansprak is natuurlijk het bezig zijn met de cijfers. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat er de ruimte is jezelf te mogen ontwikkelen.

Wij wensen Rob en Yvette heel veel plezier en succes! 

Groeien bij Alfa

Ook benieuwd hoe je kunt groeien bij Alfa? Bekijk de vacatures op www.werkenbijalfa.nl.

Jelena Bajic

Jelena Bajic

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531998 | jbajic@alfa.nl


Meer over Jelena