Banner

Welkom bij Alfa: Gert-Jan Mourik

6 mei 2022 | Door:  Amber Borst

Wat leuk dat je bij ons gestart bent Gert-Jan! Waar kom je vandaan en wat ga je doen bij Alfa?

Mijn naam is Gert-Jan Mourik. Ik ben 24 jaar en woon bij mijn ouders in het mooie Brandwijk. Ik ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders, een melkveehouderij wel te verstaan. Sinds 2018 zit hier ook een zorgboerderij bij. Deze dagbesteding voor ouderen wordt door mijn zus samen met verschillende medewerkers en vrijwilligers geleid.

Welke functie heb je bij Alfa? Wat houdt dat in?

Mijn functie bij Alfa is junior assistent accountant. Als junior assistent accountant is het mijn taak om het cijfermatige gedeelte te verzorgen, dit houdt onder andere in het samenstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van winstaangiftes.

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn middelbare schoolperiode op het Wellantcollege in Ottoland heb ik enkele jaren gewerkt. In 2018 ben ik op het Hoornbeeck College Rotterdam gestart met de opleiding bedrijfsadministrateur, afgelopen jaar heb ik deze opleiding mogen afronden. Naast mijn studie werkte ik als verkoper bij de Hornbach in Alblasserdam. Enkele maanden na het behalen van mijn opleiding zag ik de vacature junior assistent accountant bij Alfa en heb ik contact gezocht.

Wat doe je naarst je werk?

Naast mijn werk bij Alfa vind ik het leuk om thuis bij mijn ouders op de boerderij en zorgboerderij te klussen. Verder doe ik aan fitness en loop ik hard. In de zomermaanden vind ik het leuk om regelmatig te skydiven in Rotterdam en op Texel.

Wij wensen Gert-Jan heel veel succes!

Groeien bij Alfa

Ook benieuwd hoe je kunt groeien bij Alfa? Bekijk de vacatures op www.werkenbijalfa.nl.

Amber Borst

Amber Borst

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber