Banner

Uw boekhouding digitaliseren? Dat kan met AgriNota

1 februari 2019 | Door:  Amber Borst

AgriNota is een initiatief van Alfa met als doel de uitwisseling van facturen te digitaliseren en te vereenvoudigen. Niet alleen voor jou als klant, maar ook voor leveranciers en Alfa. Daarbij zijn tegelijkertijd al je facturen gearchiveerd en kun je deze 24/7 raadplegen, waar je ook bent.

Je facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Hoe behoud je het overzicht en kan dit efficiënter? Ja, met AgriNota. Facturen kun je digitaal archiveren en uitwisselen. Je krijgt als het ware een online facturenmap. Dit zijn de voordelen:

Intro

Wij willen AgriNota graag bij je introduceren. Daarom organiseren wij een bijeenkomst op 18 februari 2019. De ontvangst is vanaf 13.30 uur, om 14.00 uur start de bijeenkomst en deze zal tot 16.00 uur duren. Locatie: Alfa Gorinchem, Stephensonweg 1, 4207 HA, Gorinchem.

Al bekend met AgriNota?

Maak je al gebruik van AgriNota, meld je dan aan voor de bijeenkomst voor gevorderden welke op 4 maart 2019 wordt georganiseerd.  Leer nog meer over AgriNota dan je nu al weet. Te denken valt aan: 

De ontvangst is vanaf 13.30 uur, om 14.00 uur start de bijeenkomst en deze zal tot 16.00 uur duren. Locatie: Alfa Gorinchem, Stephensonweg 1, 4207 HA, Gorinchem.

Maar er is nog meer

We gaan zelfs nog een stapje verder dan alleen uw facturen digitaliseren. Met BETA kunnen wij uw totale administratie uit handen nemen. Meer hierover hoort u tijdens de bijeenkomsten.

Direct aanmelden

Amber Borst

Amber Borst

Secretaresse

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber