Banner

Transport en logistiek in beweging!

11 juli 2024 | Door:  Stephan de Groot

De transport- en logistieke sector blijft populair in de fusie- en overnamemarkt. Ondernemers in deze sector zien kansen voor verkoop, wat resulteert in een stijging van het aantal overnames. Dit niveau overschrijdt zelfs dat van 2019, en verdere consolidatie in de logistieke sector is onderweg.

Voor Logistiek.nl is overnameadviseur Stephan de Groot van Alfa geïnterviewd over de ontwikkelingen op het gebied van overnames en geeft hij tips aan ondernemers als zij hun bedrijf willen verkopen of juist willen laten groeien door overnames. Stephan is gespecialiseerd in het begeleiden van transportondernemers op het gebied van fusies en overnames.

Enkele belangrijke punten:

Het volledige artikel vind je hier.

Op zoek naar een adviseur die de sector kent?

Alfa heeft een uitgebreid team met adviseurs die gericht zijn op de sector Transport en logistiek. Laat je informeren, inspireren en sturen door de kennis die onze specialisten met jou delen! Lees onze artikelen over transport , lees meer over onze dienstverlening voor de sector of bekijk en luister de podcasts, webinars en de whitepapers over de sector.