Banner

Tessa Gelderblom is mede-eigenaar van Alfa

3 september 2021 | Door:  Amber Borst

Alfa heeft per 1 september een nieuwe mede-eigenaar. Tessa Gelderblom heeft haar vaste contract getekend en haar certificaten in ontvangst genomen. Benieuwd hoe Tessa haar eerste jaar ervaren heeft? Lees het onder de foto.

Wat heb je gedaan voordat je bij Alfa kwam werken?

Voordat ik mijn carrière aanging bij Alfa, heb ik de opleiding bedrijfsadministrateur gevolgd in Rotterdam. Daarnaast heb ik stage gelopen bij een accountantskantoor in Sliedrecht. Hierbij heb ik enige ervaring opgedaan die ik kon meenemen naar Alfa. Bij Alfa heb ik het afgelopen jaar de gelegenheid gekregen om verder door te groeien in het vak. Naast mijn werk volg ik op het moment de opleiding Accountancy in Breda.  

Al 1 jaar bij Alfa! Wat is je het meest bijgebleven?

Het beginnen bij een nieuwe werkgever in tijden van Corona is een uitdaging, maar hier heeft Alfa goed op ingespeeld. Op m’n 1e werkdag voelde ik mij direct welkom en tot op de dag van vandaag heb ik een leuke en gezellige band met mijn collega’s.  

Wat hoop je het komende jaar te bereiken?

Het komende jaar hoop ik mij verder te ontwikkelen in de werkzaamheden en door te groeien in mijn functie. Ook hoop ik mijn studiepunten voor aankomend schooljaar allemaal te behalen. En natuurlijk kijk ik er naar uit om steeds meer collega’s te zien op kantoor.

Wie is Tessa als de Alfa laptop dicht gaat?

Na mijn werkdag bij Alfa vind ik het leuk om met vriendinnen naar een terras te gaan of een avondje te gaan boksen. In de weekenden kijk ik graag voetbal.

Ook mede-eigenaar bij Alfa worden? Bekijk onze vacatures en pak je kans!