Banner

Succesvolle online bijeenkomsten Alfa Agro Academie

26 mei 2020 | Door:  Jelena Bajic

Begin 2020 zijn wij gestart met de Alfa Agro Academie, een cursus die zich richt op duurzame bedrijfsovername. In deze cursus staat niet alleen de kennis, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers centraal. Twee mooie groepen (potentiële) bedrijfsopvolgers uit verschillende sectoren binnen de agro hebben zich hiervoor aangemeld.

Onze twee coaches John Daalhuizen en Nienke den Boer kwamen een keer per maand samen met de groepen waarin diverse onderwerpen op het programma stonden om besproken te worden. Sinds de uitbraak van corona in maart, hebben wij deze cursus helaas stil moeten leggen.

Succesvolle online bijeenkomsten

Binding houden met de deelnemers vinden wij belangrijk, daarom hebben wij op woensdag 13 mei en op woensdag 20 mei jongstleden via Teams twee succesvolle online bijeenkomsten gehouden waarin wij de cursisten hebben meegenomen in het onderwerp liquiditeit, een belangrijke vraag die hierin aan bod kwam is “hoe hou ik grip op mijn liquiditeit”? Een belangrijke vraag, zeker in deze corona tijd. 

Na de zomer hopen wij dat het weer mogelijk wordt om fysiek bij elkaar te komen en hopen wij de cursus te kunnen hervatten.