Banner

Terugblik transportbijeenkomst - Klaar voor de toekomst

1 november 2023 | Door:  Carol de Wit

Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst? Dit is een uitdaging waarmee veel transportbedrijven tegenwoordig worden geconfronteerd. Om te ondersteunen, hebben wij op 25 oktober een interactieve bijeenkomst georganiseerd waar experts uit het vakgebied hebben gesproken over verschillende onderwerpen. Onderstaand kun je, na het achterlaten van je gegevens, de gegeven presentaties nog eens doorlezen. 

De transitie in de transportsector omvat veel meer alleen het vervangen van vrachtwagens. Het gaat niet alleen om vergroenen, maar ook om slimmer werken. Het begint met inzicht krijgen in wat er mogelijk is voor jouw bedrijf, rekening houdend met regelgeving, beschikbare voorzieningen, het juiste type truck voor uw situatie en de betaalbaarheid laat staan de financierbaarheid. Als je hulp nodig hebt of graag wilt brainstormen over dit onderwerp, weet dan dat je altijd bij ons terecht kunt.

Presentatie Lucas Willems van DAF Nederland 

Download presentatie Lucas

Presentatie Patrick de Veer van Greenaumatic

Download presentatie Patrick

Presentatie Carol de Wit - Sectormanager Transport en Logistiek bij Alfa

Download presentatie Carol

Bovendien willen we je graag attenderen op de Lean & Green Summit 2023, die op 22 november aanstaande plaatsvindt in de Schiecentrale in Rotterdam. Meer informatie kun je vinden op SUMMIT 2023 - Lean & Green (lean-green.nl).

Ook willen we je graag attenderen op onze aanstaande bijeenkomsten over salaris en personeelszaken, gericht op 2024. Wij oraniseren dit evenement op diverse locaties, dus er is er vast een bij jou in de buurt. Voor meer details over data en locaties lees je op:  Met Salaris en Personeel klaar voor 2024

De uitstoot van CO2 kost geld en dat wordt in de toekomst zeker niet minder. Ook van ondernemers in de branche Transport & Logistiek vraagt dat om (verdere) verduurzaming van hun bedrijfsvoering én om meer verduurzaming binnen de keten. Bovendien lijkt CO2-beprijzing in 2027 de norm te worden binnen de branche en grote bedrijven worden verplicht om over hun niet-financiële prestaties (o.a. duurzaamheid) te rapporteren. Wat gaat dat betekenen voor het rendement en de continuïteit van transportbedrijven? Lees er alles over in Whitepaper-Benchmarkrapport-CO2-Impact.pdf (alfa.nl)

Carol de Wit

Carol de Wit

Sectormanager Transport en Logistiek

088 2531885 | caroldewit@alfa.nl


Meer over Carol