Banner

Ontmoet Arina Buitenhuis tijdens de Meet & Greet met Alfa

11 september 2023 | Door:  Amber Borst

Arina Buitenhuis is 7 jaar geleden bij Alfa gestart als stagiaire. Zij leerde Alfa al snel kennen als een flexibele werkgever met veel doorgroeimogelijkheden.

Arina: "Direct kreeg ik de verantwoordelijkheid voor mijn eigen klantenlijst waarvoor ik de administratie verwerk en de btw-aangiftes opstel. Na de fijne stageperiode “bleef ik hangen”. Ik wilde graag doorgroeien en besloot daarom de duale hbo-studie accountancy te volgen. Hierbij combineerde ik twee dagen school met drie dagen werken bij Alfa. Het fijne was dat ik op deze manier de theorie direct in de praktijk kon toepassen. Dat vulde elkaar mooi aan! Inmiddels volg ik de interne post-hbo opleiding persoonlijk leiderschap die Alfa heeft opgezet"

Arina is snel doorgegroeid in haar functie als assistent accountant. Inmiddels valt de introductie van Mijn Alfa, een online platform voor ondernemers voor overzicht en grip op je facturen,  ook onder haar verantwoordelijkheid. "Ik zie het als een uitdaging de klant zo goed mogelijk te ondersteunen en samen het beste resultaat te behalen".

Welke stappen Arina heeft gezet om deze snelle ontwikkeling door te maken, vertelt ze je graag persoonlijk tijdens de Meet & Greet met Alfa op 12 oktober vanaf 16:00 uur! 

Ja, ik ontmoet Arina graag op 12 oktober a.s.

Kun je niet wachten en wil je al eerder kennis met ons maken, dat kan! Laat je gegevens achter op  werkenbijalfa.nl/kennismaking-gorinchem, dan nemen wij contact met je op.

Amber Borst

Amber Borst

Hoofd secretariaat | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber