Banner

Oliebollen voor het goede doel

12 oktober 2018 | Door:  Nico van der Wal

Vorig jaar hebben wij afscheid moeten nemen van een bijzondere, talentvolle collega. Lennart Jongeneel, pas 26 jaar jong.

6 oktober 1991 is de geboortedag van Lennart. 20 oktober aanstaande is het een jaar geleden dat hij is overleden.

Met dit nog zo vers in het geheugen zijn de familie en kennissen van Lennart samen de actie gestart om op 6 juni 2019 de Alpe d'HuZes te beklimmen. Er is een Facebookpagina aangemaakt voor deze bijzondere actie. Je kunt deze pagina liken om op de hoogte te blijven www.facebook.com/grijnalpe2019. Om geld op te halen voor deze actie is een samenwerking aangegaan met Bakkerij Van der Grijn uit Groot-Ammers. Vrijdag 12 oktober jl.  zijn er in Groot-Ammers, Langerak en Nieuwpoort huis aan huis oliebollen verkocht.

Als collega’s hebben we hier natuurlijk onze bijdrage aan geleverd. De moeder en een broer van Lennart zijn vrijdag 12 oktober jl. bij ons op kantoor geweest. We konden de oliebollen afnemen en tevens hebben we een moment genomen om stil te staan bij dit verlies. Ze hebben de werkplek van Lennart gezien en een kop koffie gedroken met het team waar hij in gewerkt heeft.  

Het verlies van zo'n prachtig persoon  raakt, ook ons, diep. Wij vinden het dan ook een heel mooi gebaar dat de familie en kennissen van Lennart deze actie organiseren en samen de Alpe d'HuZes in 2019 beklimmen cq lopen om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek. Als je zelf een bijdrage wilt leveren aan deze actie, dan kun je een donatie doen op de website van Alpe d'HuZes.

Namens de collega's van Alfa in Gorinchem wensen we alle deelnemers heel veel succes.

 

Nico van der Wal

Nico van der Wal

Directeur

088 2531950 | nvdwal@alfa.nl


Meer over Nico