Banner

Nico van der Wal 35 jaar bij Alfa!

5 september 2022 | Door:  Amber Borst

Op 1 september werkt Nico van der Wal 35 jaar bij Alfa! Nico kwam binnen als assistent accountant en groeide al snel door. Inmiddels is hij directeur van kantoor Gorinchem en staat hij klaar voor onze klanten en collega's. De menselijke kant van het ondernemerschap is waar zijn hart ligt en waardoor hij nog altijd met veel plezier bij Alfa werkt. Lees er alles over na de foto!

Al 35 jaar bij Alfa! Wat maakt dat je zo lang bij Alfa werkt?

Alfa Accountants en Adviseurs is een mooie organisatie van en voor mensen. Ik vind het prachtig dat we zo’n brede dienstverlening in huis hebben. Natuurlijk hebben we aandacht voor de zakelijke kanten van het ondernemerschap, echter is voor ons zeker de menselijke kant van belang. Hier kan ik persoonlijk mijn hart ophalen.

De groei van de organisatie geeft uiteraard ook kansen voor onze medewerkers, dat heb ik zelf mogen ervaren. De groei van Alfa betekent dan ook veel in mijn persoonlijke groei.

Wat is je het meest bij gebleven?

Dat is een lastige vraag. Er zijn uiteraard de nodige anekdotes. Als je achterom kijkt is de groei en professionalisering van onze organisatie wel een rode draad.

Waar komen we jou buiten de Alfa-muren tegen?

Dat kan op vele plekken zijn. In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets, ik wandel graag en je kan mij ook tegenkomen op het voetbalveld. Daarnaast ben ik regelmatig te vinden bij (ondernemers)bijeenkomsten en/of evenementen. En last but not least, recent ben ik opa geworden! Je kan mij in de toekomst ook tegenkomen bij activiteiten met onze kleinzoon.

Wat voor jou?

Ook interesse in een baan waar je groot kunt worden in wat echt telt? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijalfa.nl.

Amber Borst

Amber Borst

Hoofd secretariaat | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber