Banner

Martine Heijkoop is al 12,5 jaar assistent accountant bij Alfa

26 april 2022 | Door:  Amber Borst

Vandaag werkt Martine Heijkoop al 12,5 jaar bij Alfa! In haar huidige functie van  senior assistent accountant staat ze klaar voor onze klanten en collega's. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder na de foto!

Al 12,5 jaar bij Alfa! Wat maakt dat je zo lang bij Alfa werkt?

Ik ben destijds naast mijn duale opleiding accountancy gelijk bij Alfa in dienst gekomen. Mijn interesse in cijfers én in de agrarische sector combineerde perfect in de functie van assistent bij Alfa. Daarnaast vond ik het fijn om naast mijn opleiding direct ervaring op te doen in de praktijk. Toen ik startte had ik geen enkele ervaring en Alfa heeft mij de kans gegeven mijzelf te ontwikkelen. 12,5 jaar later werk ik als senior assistent accountant en ik leer nog elke dag bij. Bij Alfa krijg je de ruimte om te groeien op de manier en in de richting die bij jou past. Zodat je kunt uitblinken in wat voor jou belangrijk en van betekenis is. Binnen een organisatie met een heldere visie: groot worden in wat echt telt. Voor mij is dat samen en succesvol ondernemen voor een betere wereld. 

Wat is je het meest bij gebleven?

Ik kan niet direct één specifieke gebeurtenis noemen, maar dat zit hem vooral in de persoonlijke betrokkenheid van zowel collega’s als klanten. Zowel het delen van lief en leed met collega’s als ook het verhaal achter de cijfers aan de keukentafel bij de klant. Juist die persoonlijke relaties zorgen ervoor dat ik mijn werk nog steeds als plezierig, uitdagend en zinvol ervaar. 

Waar komen we jou buiten de Alfa-muren tegen?

Naast mijn baan bij Alfa ben ik ook ondernemer. Samen met mijn familie run ik een melkveebedrijf.  Je kunt me daar tussen de koeien vinden, op de trekker en natuurlijk op kantoor voor de boekhouding. Daarnaast probeer ik regelmatig te sporten en geniet ik van de mooie natuur tijdens een ritje in de cabrio. 

Wat voor jou?

Ook interesse in een baan waar je groot kunt worden in wat echt telt? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijalfa.nl.

Amber Borst

Amber Borst

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber