Banner

Mariëlle de Valk 12,5 jaar bij Alfa!

20 september 2022 | Door:  Amber Borst

Op 15 september werkt Mariëlle de Valk 12,5 jaar bij Alfa! Als secretaresse staat zij klaar voor onze klanten en collega's. Nog altijd werkt zij met veel plezier bij Alfa. Lees er alles over na de foto!

Al 12,5 jaar bij Alfa! Wat maakt dat je zo lang bij Alfa werkt?

Wat een tijd hè? Maar naast dat het een mooie werkgever is, is het team waarin ik werk erg leuk. Van ons jaarlijkse teamuitje proberen we altijd iets gezelligs te maken. Alfa is ook echt een mensen-mens bedrijf. Met lief en leed zijn we er voor elkaar, en dan bedoel ik ook echt het hele kantoor. Ook vind ik het fijn dat Alfa goed inspeelt op de markt qua digitalisering bijvoorbeeld. Hierin zijn we lekker modern en ondanks mijn leeftijd vind ik dit heerlijk!

De afgelopen jaren zijn ook zeer divers geweest. Een dag, een week, een maand is nooit hetzelfde. En daar hou ik wel van. De afwisseling van werkzaamheden, de verantwoordelijkheden die ik heb, en de gezelligheid van klanten en collega’s zorgen ervoor dat ik het nog steeds leuk vind om naar mijn werk te gaan.

Wat is je het meest bijgebleven?

Er zijn zoveel mooie momenten geweest. De verbouwing van het kantoor vijf jaar geleden, waar ik de interne projectleider van was, was super om te doen. De samenwerking met de externe partijen, het geregel, de communicatie (zowel intern als extern), etc. gaf me heel veel energie. En als het eindresultaat dan ook nog eens prachtig is, geeft je dat een goed gevoel.

Zoals ik al zei, heeft Alfa veel aandacht voor het personeel. Tot verleden jaar was ik lid van de personeelsvereniging (pv) en mocht samen met de andere pv-leden de activiteiten bedenken en organiseren. Ons doel was ook altijd dat iedereen het naar zijn/haar zin zou hebben. Het uitje naar Barcelona was toch wel het summum. Wat was het leuk daar! Over een paar weken gaan we naar Antwerpen en dat wordt ook zeker weer heel gezellig.

Waar komen we jou buiten de Alfa-muren tegen?

Ik zou bijna zeggen; liggend in het bos. Maar zonder gekheid. Ik fotografeer veel in mijn vrije tijd en dan met name natuurfotografie. De prachtige landschappen, maar ook het kleine van de natuur met mijn macrolens. En dan lig je inderdaad meestal in het veld. Sinds kort richt ik me ook meer op portretfotografie, bruiloften en family-shoots.

Je kunt me ook tegenkomen tijdens de vakanties en weekendjes weg die mijn man en ik nogal eens ondernemen. Daarbij gaat mijn camera natuurlijk altijd mee. We vinden het heerlijk om er op uit gaan. Lang hoeft niet altijd, maar een paar dagen ergens anders dan thuis doorbrengen vinden we heerlijk.

En last but not least kun je me ook tegenkomen met mijn kleinzoon van ruim een jaar. Eén dag in de week pas ik op. Dat is nog een ding wat maakt dat ik zo lang bij Alfa zit: de flexibiliteit. De gewenste oppasdag viel niet op de dag dat ik al vrij was. Gelukkig was dat geen probleem en kon ik mijn dagen ruilen. Mooi toch!

Wat voor jou?

Ook op zoek naar een mensgerichte en flexibele werkgever? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijalfa.nl.

Amber Borst

Amber Borst

Hoofd secretariaat | PR & Marketing

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber