Banner

Jeroen Doeland 12,5 jaar bij Alfa!

27 juli 2022 | Door:  Jelena Bajic

Op 23 juli werkt Jeroen Doeland alweer 12,5 jaar bij Alfa! Jeroen kwam binnen als stagiaire, maar groeide al snel door. Inmiddels staat hij als klantbeheerder en accountant klaar voor onze klanten en collega's. De diversiteit aan klanten en collega's, in combinatie met de diversiteit aan werkzaamheden zorgt dat hij nog steeds met plezier bij Alfa werkt. Lees er alles over na de foto!

Al 12,5 jaar bij Alfa! Wat maakt dat je zo lang bij Alfa werkt?

In 2009 ben ik begonnen als stagiair. Bij Alfa deed ik toen een meewerkstage als onderdeel van mijn opleiding HBO accountancy. Nadat die stage was afgelopen, kreeg ik een contract aangeboden. Ik ben dus bij Alfa blijven werken naast mijn studie en heb vervolgens in mijn laatste studiejaar ook mijn afstudeerstage bij Alfa gedaan. Ik had het goed naar mijn zin, dus toen mijn opleiding was afgerond, ben ik fulltime bij Alfa aan de slag gegaan. Bij Alfa heb ik altijd de vrijheid en verantwoordelijkheid gekregen om mijn werkzaamheden op mijn eigen manier te doen, waardoor ik snel heb kunnen doorgroeien van assistent accountant naar klantbeheerder. Ook heeft Alfa mij altijd gestimuleerd om mij verder te ontwikkelen, waardoor ik mij inmiddels ook accountant en register belastingadviseur mag noemen. De diversiteit aan klanten en collega’s waar ik mee samen werk en daardoor ook de diversiteit aan werkzaamheden, maakt dat ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk ga.

Wat is je het meest bij gebleven?

Te veel om op te noemen. Ik heb het geluk dat ik een veelzijdige klantenportefeuille heb. Ieder jaar vinden daarin weer memorabele gebeurtenissen plaats. Daarnaast hebben we een enthousiaste personeelsvereniging, die geregeld activiteiten organiseert. Bij Alfa werk je veel in teamverband, dus naast dat het gezellig is, is het ook belangrijk voor de teambuilding en in die zin heeft Alfa veel aandacht voor haar personeel. Ons personeelsuitje naar Barcelona in 2015 zal ik niet snel vergeten. Wat was het gezellig op de Ramblas. In september gaan we naar Antwerpen, daar kijk ik weer naar uit.

Waar komen we jou buiten de Alfa-muren tegen?

Buiten de Alfa muren kun je mij vinden op de tennisbaan bij de Waalrackets in Vuren (of ergens anders als er een leuk toernooi is) of bij voetbalvereniging Peursum in Giessenburg, als ik niet in de speeltuin of op de fiets zit met de kinderen. Vanuit de voetbal hebben mijn vrouw en ik een grote vriendengroep, waar we geregeld mee afspreken. Ik sta graag achter de BBQ en vind het gezellig als er vrienden of familie blijven eten.

Wat voor jou?

Ook interesse in een baan waar je groot kunt worden in wat echt telt? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijalfa.nl.

Jelena Bajic

Jelena Bajic

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531998 | jbajic@alfa.nl


Meer over Jelena