Banner

Erik Goudriaan nieuwe directievoorzitter van Alfa in Gorinchem en Dodewaard

29 september 2020 | Door:  Erik Goudriaan

Erik Goudriaan heeft een nieuwe stap in zijn carrière bij Alfa gemaakt. Sinds 1 september is hij de nieuwe directievoorzitter van de kantoren in Gorinchem en Dodewaard. “Ik zie het als een mooie uitdaging en ben er trots op dat ik vanuit Alfa de kans krijg om mij verder te ontwikkelen binnen deze organisatie.” 

Met die opmerking verwijst Erik naar de groei die hij in bijna twintig jaar tijd heeft doorgemaakt binnen onze organisatie. Hij begon in 2001 als... stagiair, bij Alfa IJsselstein. Vervolgens groeide hij snel door van assistent accountant naar klantbeheerder tot teamleider. In 2010 werd hij directeur van Boskoop. Drie jaar later gingen Boskoop en Bleiswijk op in één kantoor en werd hij directeur van de samengevoegde vestiging in Bleiswijk. 

Erik volgt Arnoud Bosch op als directievoorzitter van de kantoren Gorinchem en Dodewaard. Arnoud heeft ook een interne stap gemaakt: hij maakt sinds 1 mei deel uit van de Raad van Bestuur van Alfa.

Mooie groei

De kersverse directievoorzitter heeft zin in zijn nieuwe rol. “De kantoren Gorinchem en Dodewaard maken een mooie groei door. Er zit heel veel knowhow, kennis en kunde. Die lijn wil ik graag met mijn nieuwe collega’s doorzetten. En daarnaast hoop ik een mooie bijdrage te kunnen leveren aan een cultuur, waarin plezier in werk, eigen initiatief én bovenal onze mooie klanten centraal staan.”

Een voordeel is dat Erik die Alfa-cultuur als geen ander kent. “Het zal voor de nieuwe collega’s best wennen zijn, een nieuwe leidinggevende. Maar ik hoop dat we met het team kunnen doorbouwen op wat Arnoud met zijn collega’s al heeft neergezet en dat we met heel veel plezier kunnen samenwerken."

Erik Goudriaan

Erik Goudriaan

Directievoorzitter

088 2531950 | egoudriaan@alfa.nl


Meer over Erik