Banner

Een gezellige sfeer en goede groepsdiscussie tijdens de bijeenkomst Cijfers die Spreken 2018

17 oktober 2018 | Door:  Corine van der Schans

Afgelopen dinsdag, 16 oktober, organiseerde Alfa een intermediairsbijeenkomst in het Bruisend Hart in Hoornaar. Deze middag waren we aanwezig met een divers gezelschap van onder andere makelaars, adviseurs van voerleveranciers, relatiemanagers van banken etc.

‘We vinden het belangrijk verbinding te maken en te houden’, waren de woorden van Nico van der Wal (directeur kantoor Gorinchem) tijdens de opening en zo bespraken we met elkaar wat er speelt in de sector. Ariean Westeneng (bedrijfskundig adviseur) informeerde ons over de verschillen en overeenkomsten van diverse bedrijfsvoeringen tijdens zijn presentatie ‘Intensief versus extensief’ en John Daalhuizen (relatiemanager) gaf een samenvatting van de resultaten over 2017 en zo werden het inderdaad ‘Cijfers die Spreken’.

Op het programma stond ook een groepsdiscussie met het thema ‘Wat speelt er in de sector?’. De uiteindelijke conclusie is dat er door wet- en regelgeving veel beslissingen zijn genomen die anders waarschijnlijk op een andere manier gedaan zouden zijn (2017) en dat er ook veel vraagtekens zijn overgebleven waar duidelijkheid ontbreekt over diverse zaken (2018…?).

De middag werd in gezellige sfeer afgesloten met een hapje en een drankje. We willen iedereen die bij deze netwerkbijeenkomst aanwezig is geweest, bedanken voor zijn/haar aanwezigheid!

Ben jij benieuwd naar onze jaarlijkse uitgave ‘Cijfers die Spreken’ waarin een aantal thema-artikelen staan en een analyse van de cijfers wordt weergegeven en wil jij een exemplaar? Neem dan gerust contact met ons op.

Corine van der Schans

Corine van der Schans

Secretaresse

088 2531984 | cvdschans@alfa.nl


Meer over Corine