Banner

De kracht van de vrouw 2.0, het vervolg...

25 januari 2019 | Door:  Amber Borst

Alweer anderhalf jaar geleden organiseerden wij de eerste ladiesnight. Tijdens deze avond bespraken we het belang van de vrouwelijke kwaliteiten binnen een bedrijf. De workshops van deze avond waren 'De kwaliteiten van de vrouw' door Willy Kempen-van Veen en 'Persoonlijk leiderschap' door Lieke Eerbeek. Deze avond is heel positief ontvangen en daarom organiseren wij een vervolg op deze eerste bijeenkomst: de kracht van de vrouw 2.0!

Helaas hebben wij de inschrijving moeten sluiten wegens enorme belangstelling in combinatie met de capaciteit van de zaal. We ontmoeten je graag bij een volgende bijeenkomst!

Programma

19.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
20.00 uur: Workshop ‘het onbesprokene bespreekbaar maken’
21.00 uur: Creatieve afsluiting met een hapje en een drankje 

Workshop ‘het onbesprokene bespreekbaar maken’

Herken je dat? Je wilt iets veranderen, maar je partner lijkt niet in beweging te willen komen. Of je bent het eens over welke kant het op moet, maar een  derde blijft eindeloos z’n best doen om jullie te overtuigen van de manier waarop het aangepakt moet worden.  Terwijl jullie dat heel anders zien. Je raakt in een impasse, en er wordt geen stap gezet.

Je blijft hopen dat de ander wel verandert. Maar helaas, dat is verloren energie…. Een ander verander je niet, alleen jijzelf kunt dingen anders aanpakken. Met als effect dat de ander mee gaat bewegen! In deze workshop krijg je een inkijkje in de interactie tussen mensen en het effect van jouw communicatie. Zodat je de ander mee kunt krijgen! 

Lianne Veenstra is zelfstandig coach en trainer en begeleidt gesprekken aan de boerenkeukentafel. Als boerendochter is ze van huis uit bekend met wat er speelt in de sector. Haar werk is gericht op het optimaliseren van communicatie en samenwerking: “het onbesprokene bespreekbaar maken”.

Creatieve afsluiting 

De creatieve afsluiting wordt verzorgd door Eline Roubos van Kamer 22. Wat we precies gaan doen, horen jullie op de avond zelf.

Datum en locatie

Woensdag 13 februari 2019.
Alfa Gorinchem, Stephensonweg 1, 4207 HA Gorinchem.