Banner

De Alfa leerdag; een inspirerende dag voor alle collega's

16 november 2021 | Door:  Amber Borst

Vandaag is de Alfa Leerdag! Normaal gesproken komen we als OneAlfa jaarlijks fysiek bij elkaar, maar vanwege de aangekondigde coronamaatregelen is er last minute een prachtig digitaal programma opgezet waaraan meer dan 1.000 van onze collega's deelnemen.

Tijdens deze leerdag kan iedere medewerker groeien in wat echt telt door het volgen van zelf gekozen workshops. Daarnaast neemt de Raad van Bestuur ons mee in het nieuwe beleidsplan en worden verschillende thema's besproken die hierin een belangrijke rol spelen, zoals duurzaamheid en diversiteit .

Dat niet alleen

Uiteraard is er tijdens deze digitale leerdag ook tijd voor ontspanning! De band "De Zaak" zorgt de hele dag voor live muziek en heeft zelfs een lied voor ons geschreven. De hele dag stil zitten is er ook niet bij, na de lunch worden onze spieren aan het werk gezet met een korte, maar intensieve workout. En hoewel we OneAlfa zijn, strijden we toch tegen elkaar voor mooie prijzen tijdens de Beat the Champions Quiz, waarin onze IT kennis op de proef wordt gesteld. Deze hele dag wordt tot een geheel gebracht door niemand minder dan Sofie van den Enk als dagvoorzitter.

De Alfa leerdag, een leerzame en vooral leuke dag waaruit toch maar weer naar voren komt dat we eigenlijk één grote familie zijn.

Ook toetreden tot deze familie?

Wil jij ook deel uitmaken van de Alfa-familie en zelf baas zijn over je eigen loopbaan? Kom dan groeien bij Alfa en bekijk onze vacatures op www.werkenbijalfa.nl.