Banner

Welkom nieuwe collega; Manóach den Hertog

4 juni 2021 | Door:  Amber Borst

Een bekende in de regio, nog beperkt bekend vanuit Alfa. Maar daar gaat snel verandering in komen! Vanaf 1 juni zet Manóach zijn financieringskennis in voor de klanten van Alfa. Hij is bij ons gestart in de functie bedrijfskundig adviseur mkb. Graag stelt hij zich aan je voor.

Wie is Manóach den Hertog?

Per 1 juni ben ik gestart als bedrijfskundig adviseur mkb bij Alfa Accountants en Adviseurs. Hier zal ik primair werkzaam zijn voor klanten van de kantoren Gorinchem en Dodewaard. Dit is een regio boordevol ondernemerschap met tegelijk veel transities die op ondernemers afkomen. In mijn werk zal ik met ondernemers sparren wat dit op de korte en langere termijn tot gevolg zal hebben. Deze dynamiek brengt enorm veel kansen voor ondernemers met zich mee. Mooi om gezamenlijk te zoeken naar een juiste invulling van de strategie die past bij het bedrijf en haar ondernemer(s)!

Deze regio is mij al goed bekend, zowel privé als zakelijk. Zo ben ik opgegroeid in de Alblasserwaard en woon ik inmiddels een aantal jaren in Gorinchem. Daarnaast heb ik in de 6,5 jaar dat ik werkzaam was bij Rabobank, circa 4,5 jaar in het Land van Heusden en Altena gewerkt. In deze periode heb ik veel ondernemers mogen begeleiden om hun ambities te realiseren.

Bij Alfa Accountants en Adviseurs kan ik deze financieringskennis nog breder inzetten in de combinatie met visieontwikkeling voor de toekomst. Daarbij vind ik het van belang dat we juist ook de vertaalslag maken van de lange termijn naar acties voor het hier en nu.

Naast mijn werk ben ik actief binnen het verenigingsleven als volleyballer, penningmeester en lid van een aantal commissies van Volleybalvereniging AVVA in Ameide. Dit zie ik als een combinatie van privé, sport, maatschappij en werk in een prachtige regio die mij na aan het hart ligt!

Financieringsadvies van Alfa

Lees ook onze laatste artikelen over financiering en subsidieadvies.

Direct meer lezen