Banner

Annemieke Tromp werkt al 12,5 jaar bij Alfa!

1 mei 2023 | Door:  Jelena Bajic

Op 1 mei werkt Annemieke Tromp alweer 12,5 jaar bij Alfa! In haar huidige functie van bedrijfskundig adviseur staat zij klaar voor onze klanten en collega's. Benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder na de foto!

Al 12,5 jaar bij Alfa! Wat maakt dat je zo lang bij Alfa werkt?

Bij Alfa krijg je heel veel ruimte voor ontwikkeling maar ook voor zaken naast je baan. Sinds ik moeder ben, ben ik wat minder uren gaan werken. Dit onder andere om bestuursfuncties te kunnen uitoefenen en van mijn gezin te kunnen genieten. 

Wat is je het meest bij gebleven?

De persoonlijke felicitaties van diverse klanten en collega’s bij de geboorte van mijn twee kinderen. Ook staat mij het eerste gesprek wat ik had met Arnoud Bosch, de voormalige directievoorzitter, nog helder voor de geest. Ik sprak hem tijdens een informatiebijeenkomst in natuurgebied Tiengemeten. Na dit eerste contact moment is het balletje gaan rollen en startte mijn carrière bij Alfa. Ik heb heel veel mogen leren van de andere bedrijfskundige adviseurs bij Alfa. Deze behulpzaamheid ervaar ik nog elke dag van mijn collega’s in deze ‘Alfa familie’.

Waar komen we jou buiten de Alfa-muren tegen?

Door mijn jonge gezin zie je mij momenteel niet meer met de paarden in een wedstrijd. Gelukkig af en toe nog wel in de bossen, hier geniet ik enorm van. Ik hoop dat ik, als de kinderen wat ouder zijn, daar weer meer tijd voor kan maken. Ook voor het rijden met de vrachtwagen voor het fouragebedrijf van mijn vriend, hoop ik dan weer meer tijd te hebben.

Op dit moment bekleed ik, naast mijn baan bij Alfa een aantal bestuursfuncties. Zo ben ik betrokken bij de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs en bij de BoerBurgerBeweging als penningmeester. 

Wat voor jou?

Ook interesse in een baan waar je groot kunt worden in wat echt telt? Bekijk dan onze vacatures op www.werkenbijalfa.nl.

Jelena Bajic

Jelena Bajic

Secretaresse | PR & Marketing

088 2531998 | jbajic@alfa.nl


Meer over Jelena