Banner

Alfa Agro Academie weer van start!

6 oktober 2021 | Door:  Jelena Bajic

Yes! We mogen weer! We hebben er lang naar uitgekeken en gisterenavond was het dan eindelijk zo ver, we zijn weer van start gegaan met de Alfa Agro Academie!

Terugblik 2020

Begin 2020 zijn wij gestart met de cursus en hebben wij 4 mooie avonden mogen organiseren. In maart brak corona uit en hebben wij de vervolgbijeenkomsten uitgesteld. Om de verbinding met elkaar te houden, hebben wij tussentijds een online bijeenkomst georganiseerd met de hoop de cursus in de zomer van 2020 voort te zetten. Helaas was dit niet mogelijk en hebben wij de bijeenkomsten voor de rest van het jaar geannuleerd. 

Enthousiaste groep 

Met 4 enthousiaste collega's en 14 nog enthousiastere cursisten konden wij gisteren weer een mooie leerzame avond organiseren waarin Nils Huisinga en Ariean Westeneng, bedrijfskundig adviseurs, en Nienke den Boer, klantbeheerder, de cursisten hebben meegenomen in de vraag "hoe lees ik mijn jaarrekening"? De focus lag hierbij op het lezen van de balans, de winst- en verliesrekening gecombineerd met inzicht in saldo, resultaat en liquiditeit. Coach John Daalhuizen was tijdens deze avond ook aanwezig. De avond is afgesloten met een gezellige borrel. 

Volgende bijeenkomst

We kijken nu al weer uit naar de volgende bijeenkomst van de Agro Academie! Deze staat gepland op dinsdag 2 november a.s. De onderwerpen die deze avond centraal zullen staan, zijn bedrijfsperspectief en bedrijfsontwikkeling.  Onder leiding van Nils Huisinga en Ariean Westeneng zal er weer een leerzame avond van gemaakt gaan worden.  

Wat is de Alfa Agro Academie eigenlijk?

De Alfa Agro Academie is een cursus georganiseerd door ons, welke gericht is op de praktische kant van het ondernemen in de agrarische sector. Niet alleen theorie, maar ook kennis die je meteen kunt toepassen aangevuld met het ontwikkelen van vaardigheden die jou helpen de volgende stap binnen je onderneming te maken!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Alfa Agro Academie? Neem dan gerust contact op met John Daalhuizen of Nienke den Boer.