Transport Compleet Gorinchem

5 september 2017 | Door:  Arnoud Bosch

Alfa Accountants en Adviseurs staat van 5 tot en met 7 september aanstaande op de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem. Alfa heeft veel expertise in de logistieke sector, mede doordat transportspecialist SCT Accountants drie jaar geleden de krachten met Alfa bundelde. Tijdens de beurs ligt het accent in de Alfa-stand (nr. 259) op het Alfa Management Paneel en het Alfa Controle Paneel. Ook kunnen bezoekers kennismaken met de overig Alfa-diensten, in het bijzonder met Alfa Salaris en Personeel.

Ondernemers in de transportsector zijn zich goed bewust van het belang van de cijfers. De ondernemer die over actuele managementinformatie beschikt, heeft meer grip op de zaak. Om die reden heeft Alfa het Alfa Controle Paneel (ACP) en het Alfa Management Paneel (AMP) ontwikkeld. Daarmee krijgt een ondernemer maximaal grip op de cijfers. Welke ruimte is er voor investeringen? Is een (aanvullende) financiering aan de orde? Ook het doorrekenen van toekomstige scenario’s en liquiditeitsprognoses is nu mogelijk. Bovendien heeft een bank geen jaarrekening meer nodig om een aanvraag voor een financiering in behandeling te nemen

Zelf doen of uw adviseur laten doen?

Speelt u graag met de cijfers? Dan is het Alfa Management Paneel iets voor u: u kunt 24/7 berekeningen maken, overal waar u wilt. Het AMP werkt namelijk in de cloud. Bij het Alfa Controle Paneel hoeft u verder niets te doen. Uw adviseur van Alfa stelt zelf een uitgebreide managementrapportage op, op basis van uw behoeften.

Alfa Salaris en Personeel

Belangrijk voordeel van Alfa boven het ‘traditionele’ administratiekantoor waar veel transporteurs nog klant zijn, is de breedte van de dienstverlening. Zo bundelt Alfa ook juridische en subsidiekennis en zijn er gespecialiseerde adviseurs voor fusies en overnames. Ook de loonadministratie is bij Alfa in goede handen. In de transportsector is de salarisverwerking vaak complex, door de CAO en het werken met externe krachten. Alfa biedt uitkomst: het pakket Alfa Salaris en Personeel vereenvoudigt zowel de loon- als de personeelsadministratie. Specialisten van Alfa helpen transportondernemers meer gebruik te maken van de mogelijkheden om de administratie te automatiseren. Interesse? U bent welkom van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 september aanstaande van 14.00-22.00 uur in de Evenementenhal in Gorinchem.

Arnoud Bosch

Arnoud Bosch

Directievoorzitter


Meer over Arnoud