Banner

Maak kennis met Ina Eising

11 oktober 2021 | Door:  Ina Eising

Ina is opgegroeid op de boerderij. Hierdoor is haar interesse in de agrarische wereld gegroeid. Na haar studie bedrijfseconomie is ze haar carrière in december 1997 gestart bij een klein accountantskantoor. Later is dit accountantskantoor overgenomen door Alfa.

Wat maakt jouw werk bij Alfa zo leuk?

“Ik werk graag zelfstandig binnen een hecht team van specialisten in de agrarische sector. Binnen mijn functie hou ik me bezig met aangiftes inkomstenbelasting en omzetbelasting en werk ik met CaseWare. Ik heb veel afwisseling in mijn functie, omdat ik voor veel verschillende klanten werkzaam ben.”

Wat kenmerkt jou?

“Wat een moeilijke vraag….”, zegt Ina bescheiden. Ina is een bezige bij. Collega’s omschrijven haar als collegiaal, een sfeermaker, rustig en uitbundig tegelijk. Hmm…. Rustig en uitbundig… dat is best een beetje tegenstrijdig. “Ja", lacht Ina, "dat ligt een beetje aan de setting, eigenlijk pas ik me wel heel makkelijk aan”.

Vrijwilligerswerk

Ina houdt van vrijwilligerswerk. “Ik sta graag voor een ander klaar en eerlijk gezegd, als het voor een goed doel is, kan ik ook moeilijk nee zeggen”. Ze is penningmeester van de Ericaruiters, staat regelmatig in de kiosk van het lokale zwembad en als het even kan gaat ze van deur naar deur met een collectebus voor een goed doel.

Vrije tijd

Op haar achtste is ze begonnen met paardrijden. Daarnaast speelt Ina handbal en is ze met enige regelmaat te vinden aan de zijlijn bij voetbal, of helpt ze mee in de voetbalkantine. Inmiddels runt ze ook haar eigen “kantine” vanuit de door haarzelf en haar familie/kennissen opgeknapte schuur, die inmiddels fungeert als kroeg.

Ina Eising

Ina Eising

Assistent accountant

088 2532257 | ieising@alfa.nl


Meer over Ina