Banner

Alfa en TLN werken samen

24 december 2019 | Door:  Frank Heijnen

Alfa en TLN hebben een samenwerkingscontract getekend. Alfa heeft speciaal voor de leden van TLN een product ontwikkeld: de TLN Benchmark. Dit product biedt transportondernemers 24/7 inzicht in resultaat, liquiditeit en vergelijking met andere transporteurs.  

TLN Benchmark 

Transportondernemers hebben veel vragen over de dagelijkse bedrijfsvoering. ‘Hoe zit het met de kosten? Zijn deze niet te hoog? Hoe doen anderen het? Wat kan beter? Kunnen belastingen, crediteuren en personeel op tijd betaald worden?' De TLN Benchmark geeft alles weer in één tool. Ondernemers weten direct hoe ze ervoor staan en kunnen mede hierdoor goede en gefundeerde beslissingen nemen. De TLN Benchmark is beschikbaar in drie varianten: Brons, Zilver en Goud, waarbij exclusief ‘Servicepartner Ledenvoordeel’ wordt geboden aan alle TLN-leden. 

Over Alfa

Alfa is met meer dan 350 transportondernemers als klant gespecialiseerd in de sector transport en logistiek. Opgericht door en voor ondernemers en al meer dan 75 jaar actief. Met 34 vestigingen en ruim 950 medewerkers biedt Alfa (lokaal) ondersteuning op het gebied van accountancy, belastingen, juridische zaken, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt. Kijk voor meer informatie op  https://www.alfa.nl/tlnbenchmark

Over TLN

TLN is een ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven en logistieke dienstverleners. De vereniging telt 5.500 leden. TLN werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa. Kijk voor meer informatie op https://www.tln.nl.  

 

Frank Heijnen

Frank Heijnen

Senior klantbeheerder

088 2532269 | fheijnen@alfa.nl


Meer over Frank