Assa Wiegh

Assa Wiegh

Assistent accountant

Sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij Alfa. Hiervoor was ik werkzaam bij een accountantskantoor gespecialiseerd in het begeleiden van klanten in de medische sector. De klanten in deze sector blijf ik graag bedienen. Alfa bedient veel Mkb’ers en deze diversiteit in klanten spreekt mij aan.

Alfa heeft ontwikkeling hoog in het vaandel staan. De bachelor Accountancy heb ik inmiddels op zak en mijn volgende doel is de titel AA behalen. Blijven ontwikkelen doe ik zowel voor mezelf als voor de klant. In mijn optiek is er niets mooiers dan de klanten optimaal te adviseren over het behalen van meer omzet door bijvoorbeeld kostenreductie. Kennis over de aftrekbaarheid van kosten en praktische toepassingen hoe de klant dat kan bereiken zijn dan essentieel. Daarnaast help ik de klant graag met het op orde houden van de administratie en de klant te informeren over de gevolgen van bepaalde keuzes, zoals het uitstellen van de IB-aangifte.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn gezin, maar hou ik mij ook graag bezig met voetballen, fitnessen, uiteten, naar de bioscoop gaan en reizen.