Thirza Lankhaar

Thirza Lankhaar

Junior juridisch adviseur

Mijn naam is Thirza Lankhaar. Met veel plezier ben ik sinds oktober 2022 onderdeel van het juridische team van Alfa Ede en Arnhem. Een dag per week ben ik werkzaam als werkstudent en daarnaast studeer ik Notarieel Recht aan de Universiteit Utrecht.

Gedurende mijn studie denken we na over actuele vraagstukken: hoe ziet een duurzame toekomst eruit? Op welke manieren zou privacy beschermd moeten worden? Hoe kan je conflicten oplossen of voorkomen? Hierdoor ontstaat een boeiende dynamiek tussen de theorie en de praktijk. Het is ontzettend leerzaam om te zien met welke (dagelijkse) uitdagingen een ondernemer geconfronteerd wordt. Samen met mijn collega’s, zoek ik graag naar mogelijkheden vanuit een breed spectrum aan rechtsgebieden. Binnen dit hechte team is veel ruimte voor discussie en nieuwe zienswijzen, voor groei en bovenal voor ontwikkeling.

In mijn vrije tijd ben ik actief bij een juridische studievereniging, waar ik inhoudelijke lezingen, culturele activiteiten en inzamelingsacties voor het goede doel organiseer. Vaak ben ik verdiept in een boek of podcast. Ook ben ik echt een gezelligheidsmens! Ik ben altijd in voor een zonnige picknick met mijn familie, een avondje op het terras met vriendinnen of het uitproberen van nieuwe recepten samen met mijn huisgenoten.