Rebecca van Keulen

Rebecca van Keulen

Assistent accountant

Met een passie voor cijfers en een passie voor het uitzoeken en oplossen van problemen blijkt de financiële branche voor mij de plek om te werken. Daarnaast vind ik het belangrijk mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen en een goede balans te hebben tussen werk en privé. Alfa bleek dit alles te bieden en we zijn de perfecte match. In deeltijd volg ik de opleiding HBO Accountancy. De kennis die ik opdoe tijdens mijn werk kan ik direct toepassen in mijn studie en vice versa.

Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel ga ik graag aan de slag voor onze klanten. Vanzelfsprekend doe ik dit met grote nauwkeurigheid. Mijn doorzettingsvermogen en creativiteit kan ik ook naar hartenlust kwijt in mijn werk. Zaken uitzoeken en oplossingen bedenken in relatie tot de administraties van klanten en alles wat daaruit voortvloeit is tenslotte wat tot mijn takenpakket behoort, gelukkig. Daarnaast mag ik dit samen met fijne collega’s doen.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig, bij voorkeur creatief. Schilderen, tekenen, macrameeën en bakken vind ik leuk, net als shoppen.