Wat leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik werk elke dag samen met het team om de klant optimaal te kunnen bedienen. Hierbij richt ik mij op alles met betrekking tot rendementsverbetering en inzicht in cijfers. 

 

Ik kom uit een echt ondernemersgezin waarbij de informatiebehoefte altijd van belang was. Van kinds af aan ben ik hiermee opgegroeid. In mijn rol binnen Alfa zit ik graag met de klant om tafel om de huidige en toekomstige uitdagingen te bespreken. Wij maken samen een plan van aanpak om dilemma's op te lossen. Ik kijk ook graag met de klant of wij nog meer qua dienstverlening kunnen betekenen. Ik maak hierbij gebruik van mijn kennis uit het verleden en de kennis die ik heb opgedaan voorafgaand aan het behalen van mijn AA-titel. Ik ben er trots op dat ik mijn titel op zak heb en mij een echte accountant mag noemen. Deze titel staat voor mij toch voor een bepaalde standaard qua dienstverlening.  

 

Ik vind het leuk om met een enthousiast team te werken waarbij ik graag mensen coach in hun verdere ontwikkeling bij Alfa. Dit geldt voor zowel mijn collega’s als de klant 

 

Ik heb 9 jaar in Leiden gewoond en ben recent met mijn vrouw Sandra en mijn zoons Lucas en Noah naar het mooie Nijmegen verhuisd. Hier bouwen we samen aan ons droomhuis, waarvan ik alle werkzaamheden in eigen beheer heb.

 

Waarom ik graag bij Alfa werk? Alfa kent geen partnerstructuur, maar iedereen is aandeelhouder, mede hierdoor is iedereen in het team gelijk en is er bereidheid om iets voor elkaar over te hebben.


Recente artikelen van Eric

Van transportbedrijf naar logistieke dienstverlener - Huisman Transport

Van transportbedrijf naar logistieke dienstverlener - Huisman Transport

2 januari 2023

Wat begon als transportbedrijf, is die naam inmiddels ontgroeid. Huisman Transport in Druten levert niet alleen transportdiensten, maar ook warehousing: opslag, overslag en montage.