Chiel Hendriks

Chiel Hendriks

Juridisch adviseur

“Als juridisch adviseur kom je met diverse rechtsgebieden in aanraking. Ik houd me voornamelijk bezig met het opstellen van overeenkomsten en draag zorg voor alle juridische aangelegenheden die bij het opzetten, overnemen, opstarten of beëindigen van een bedrijf de revue passeren.
Omdat ik voorheen veel in aanraking ben gekomen met geschillen, bekijk ik de opdrachten op een geheel andere wijze.  De kunst is dan ook zoveel mogelijk risico’s uit te sluiten en verder te denken dan de meest voor de hand liggende scenario’s.
Ik wil verder kijken dan alleen een vraag of opdracht. Wat houdt de klant daadwerkelijk bezig? Wat zijn de wensen voor nu en in de toekomst? Als je die vragen beantwoordt kun je echt met een klant meedenken en hierop inspelen bij het uitvoeren van je opdracht. Een klant is namelijk veel meer dan een onderneming die winst wil maken.

Wat het mooie aan je opdracht is, is dat je deze nooit alleen uitvoert. Omdat meerdere juristen aan de slag gaan met de opdracht vullen we elkaar aan en kunnen we een hoge kwaliteit garanderen.
Het team bestaat verder uit fiscalisten waardoor ook alle fiscale aspecten in acht worden genomen. Maar ook buiten het team werken we nauw samen met accountants, personeelsdeskundigen, bedrijfskundigen, klantbeheerders enz. Hierdoor kunnen wij de klant op vele fronten van dienst zijn zodat zij zich daar geen zorgen meer over hoeven te maken.”


Recente artikelen van Chiel

Algemene voorwaarden: een nuttige aanvulling op de overeenkomst

Algemene voorwaarden: een nuttige aanvulling op de overeenkomst

14 juni 2022

Als ondernemer of organisatie sluit je voortdurend overeenkomsten met externe partijen. Wil je meer weten over algemene voorwaarden, lees dan verder ->