Banner

Terugblik: Digitaal event

15 april 2019 | Door:  Amber Borst

Donderdag 11 april jl. zijn diverse MKB ondernemers bij elkaar gekomen bij Audi Centrum De Waal in Geldermalsen. Na de gezamenlijke maaltijd zijn de ondernemers door drie sprekers bijgepraat over digitalisering binnen de accountancy en elektrificatie in de mobiliteitsbranche.

Jeroen Doeland en Sjaak van Lienden gingen met de ondernemers in gesprek over de huidige mogelijkheden op het gebied van digitalisering. In algemene zin, maar ook de verschillende mogelijkheden die Alfa daarin te bieden heeft.

Aansluitend gaf Walter de Bruin, eigenaar van De Waal Auto Groep, een presentatie over de mobiliteit van morgen. Daaruit kwam vooral naar voren dat dit veel meer betreft dan alleen elektrisch rijden.

 

Tijdens de verschillende presentaties werden de auto’s van alle aanwezigen netjes gewassen, een mooie verassing waar iedereen graag gebruik van maakte! Na afloop van de presentaties kon iedereen een proefrit maken in de nieuwe Audi E-tron, van deze optie is goed gebruik gemaakt. Iedereen was erg nieuwsgierig naar deze ervaring.

 

De avond werd natuurlijk afgesloten met een gezellige borrel!

 

Amber Borst

Amber Borst

Secretaresse

088 2531962 | aborst@alfa.nl


Meer over Amber