Banner

Fiscale en juridische vragen in abonnementsvorm

2 november 2020 | Door:  Joris Daanen

Alfa introduceert een abonnementsmodel voor de beantwoording van fiscale en juridische vragen. Tegen een maandtarief kun je als ondernemer zo vaak als mogelijk de telefoon pakken en je vragen bespreken met een vast aanspreekpunt, zonder extra kosten. Dit kan al vanaf 75 euro per maand. Lees snel verder en kijk of dit voor jou interessant is.

“Veel ondernemers hebben met regelmaat praktische fiscale of juridische vragen. Waarschijnlijk herken je dit wel. Meestal weet je wel ongeveer wat het antwoord is, maar stel je het toch op prijs dat een adviseur hierin meedenkt. Onze medewerkers kunnen dit soort praktische vragen vaak telefonisch beantwoorden op basis van hun parate kennis. Wij rekenen hier vanaf heden een vast tarief voor, zodat je niet onverwacht wordt verrast met een extra factuur”, vertelt Jan Mulder directeur van Alfa in Dodewaard.

Vast tarief per maand

Alfa biedt ondernemers een abonnement met een vast tarief per maand waarin alle telefonische vragen met betrekking tot fiscale en juridische vraagstukken beantwoord kunnen worden. Dit geldt voor:

Denk hierbij aan vragen rondom de bijtelling van de auto, over investeringsfaciliteiten of bijvoorbeeld vragen over de btw.

Heb je interesse? Klik dan hier

Uitzonderingen

Wil je een schriftelijke bevestiging van het antwoord op je vraag of is de vraag dermate lastig dat het nodig om uitgebreidere memo’s of notities op te stellen, dan worden deze werkzaamheden – naast de abonnementsfee - op basis van de geldende uurtarieven in rekening gebracht. Uiteraard gaat dit altijd in overleg!  

Meer informatie

Is zo’n vaste prijsafspraak ook voor jou interessant? Neem dan contact op met Joris Daanen van Alfa Dodewaard via telefoon 088 253 1752.

Joris Daanen

Joris Daanen

Fiscaal adviseur

088 2531752 | jdaanen@alfa.nl


Meer over Joris