Banner

Even voorstellen...Jan Hansman

4 januari 2019 | Door:  Marlon Dusselaar

Per 1 januari jl. is Jan Hansman bij ons gestart als relatiemanager bij onze vestiging in Dodewaard. Lees hieronder het kennismakingsinterview dat we met hem hadden.

Jan, allereerst natuurlijk van harte welkom bij Alfa!
We zijn benieuwd wat je hiervoor gedaan hebt, wat is je achtergrond?

Na 22,5 jaar als accountmanager bij Rabobank is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb veel veranderingen binnen de Rabobank meegemaakt en elke verandering zag ik weer als een kans en zette ik een stap in mijn loopbaan. In 2018 heb ik me ook georiënteerd op de mogelijkheden buiten de bancaire sector. En zo ben ik terechtgekomen bij Alfa, een mooie organisatie, waar ruimte is voor de ondernemende medewerker en Alfa is dichtbij en betrokken bij haar klanten. De opgedane ervaring in het adviseren van ondernemers wil ik graag inzetten bij Alfa.

Dat is een lange tijd bij de Rabobank die je achter je laat, waarin je veel ervaring hebt opgedaan. Wat kun jij onze klanten bieden?

Als ik met ondernemers spreek wil ik van toegevoegde waarde kunnen zijn. Er zijn altijd wel aanknopingspunten om elkaar verder te helpen. Bij de Rabobank was ik met name verantwoordelijk voor een optimale financiering en de financiële logistiek van de onderneming.
Vanuit mijn nieuwe rol als relatiemanager bij Alfa heb ik de mogelijkheid om ondernemers breder te adviseren.
In de afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd om ondernemers op allerlei gebieden van dienst te kunnen zijn. Mijn vorig jaar afgeronde studie Master of Financial Planning is daar een voorbeeld van. De ondernemer heeft vaak de focus op de business en minder op zijn financiële planning. Wat is er dan mooier om als relatiemanager hier een rol in te kunnen spelen?
Ook ben ik in het verleden betrokken geweest bij diverse bedrijfsoverdrachten. Zeker binnen de familie vereist een overdracht een goede voorbereiding.
Zomaar wat onderwerpen waarover ik graag met ondernemers in gesprek ga om over te sparren.

Je hebt het over sparren met ondernemers, wil je eens uitleggen hoe je dat doet?

Dat sparren doe ik niet alleen, hiervoor staan binnen Alfa ook diverse specialisten voor je klaar. Proactief in contact zijn met ondernemers is een must voor een zakelijke dienstverlener als Alfa, dat mag je ook van mij verwachten. Ik zie er naar uit om je proactief bij te staan in het ondernemen, samen met alle expertise die Alfa in huis heeft! Laten we bijvoorbeeld beginnen met de financieringsstructuur binnen jouw onderneming of jouw financiële planning...

Wil je contact met me opnemen?
Dat kan uiteraard, graag zelfs!

Mijn rechtstreekse telefoonnummer is 088-2531789
En per mail ben ik te bereiken via jhansman@alfa.nl

Graag tot ziens!Marlon Dusselaar

Marlon Dusselaar

Directiesecretaresse

088 2531761 | mdusselaar@alfa.nl


Meer over Marlon