Banner

Cybersecurity - Alfa Business Academy - Een avond vol eyeopeners

29 oktober 2021 | Door:  Amber Borst

Cybersecurity is een veel omvattend onderwerp. Toch denk je snel; die risico’s zijn voor mijn bedrijf heel beperkt. Dennis Out vertelde ons gisteravond dat de risico's juist groter zijn dan je je voor kunt stellen. En dat niet alleen, hij liet het ons ook zien!

Cybersecurity

Dennis nam ons mee in de wereld van cybercriminaliteit; hoe snel kan een hacker je bedrijf binnenkomen, welke informatie kan er in een rap tempo worden verkregen, zonder dat je het door hebt, en wat wordt er vervolgens mee gedaan? Of wat deze hacker van jou vraagt om je eigen informatie weer terug te krijgen als hij je bedrijf plat legt… Gelukkig kun je veel doen om het voor een cybercrimineel moeilijker te maken.

Beveiliging is heel belangrijk, maar ook de zorg voor de informatie die je tot je beschikking hebt binnen je bedrijf. Mag je dit bewaren, wat doe je ermee en welke risico’s loop je als je dit doet, maar niet goed vastlegt? Ook dit is een onderwerp wat bij elk bedrijf hoog op de agenda moet staan. Kortom; voor alle deelnemers genoeg om over na te denken.

Impressie van de avond

Hoe verder?

Op 18 november a.s. zijn we alweer aangekomen bij de laatste avond van deze Academy. Dan gaat Joël Aerts met de deelnemers in gesprek over persoonlijk leiderschap. Meer weten over de Alfa Business Academy? Neem dan contact op met Jan Hansman of Arjan Kant.