Banner

Alfa wederom sponsor Kom op de kwekerij

26 augustus 2019 | Door:  Roos Loo - Lourens

Rubberlaarzen uit de kast…, kom ook naar het leuke dagje uit voor jong en oud!

Alfa Accountants en Adviseurs Dodewaard is dit jaar wederom trotse sponsor van Kom op de kwekerij! Aan deze 2e editie doen 3 bedrijven verspreid over Neder-Betuwe en Buren mee. Vollegrondsteelt – pottenteelt- plantenteeltbedrijven zetten op zaterdag 28 september 2019  van 10.00 – 16.00 uur de deuren open voor het publiek.

Over Kom op de Kwekerij

Kom op de Kwekerij is een publieksevenement van hét Laanboomcentrum van Europa en wordt in 2019 voor de 2e keer georganiseerd.

Samen eropuit, om de diversiteit binnen de boomkwekerij te komen ontdekken. Denk aan de nieuwste snufjes zoals: Hightech, drones, precisietechniek, robotisering, maar er is ook aandacht voor: duurzaamheid, internationale handel, economisch belang, Scholings opleidingen op alle niveaus, positieve klimaat beïnvloeding, luchtzuivering en CO2 vastlegging.

Wij, mensen kunnen niet zonder bomen!

Laanboomkwekers zetten de deuren open voor het publiek: J.D. van de Bijl (Lienden), Betuwe Plant (Opheusden) en Betuws Plantencentrum (Opheusden)

Ook voor de kinderen veel leuks

Op de deelnemende bedrijven zijn o.a. diverse demonstraties en activiteiten. En kun je van alles te weten komen over de boomkwekerijsector in het algemeen. ….even springen op een springkussen of liever deelnemen aan een speurtocht op het bedrijf? En ondertussen genieten van al het lekkers?  Kortom genoeg te beleven voor jong en oud!

De toegang is gratis, en de koffie staat klaar.  Laat u verassen in 1 van de mooiste sectoren van Nederland!

Meer informatie is te vinden op www.komopdekwekerij.nu.

Roos Loo - Lourens

Roos Loo - Lourens

Secretaresse

088 2531765 | rlourens@alfa.nl


Meer over Roos