Wij geloven in lokaal ondernemerschap

Welkom bij Alfa in Dodewaard. Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en weten als geen ander wat er speelt in de wereld van onze klanten. We willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie met meer dan 900 specialisten in accountancy en bedrijfsadvisering, maar met een kantoor bij u om de hoek.

Onze visie

We willen de resultaten van agro en MKB-ondernemers optimaliseren en lange termijn waarde creëren. Dat doen we door brede financiële kennis lokaal aan te bieden en te verbinden met specialistische branchekennis. Alfa in Dodewaard werkt veel voor klanten in de boomkwekerij. Wij adviseren u graag over hoge gronddruk, ontsluiting en verkaveling, just in time leveren, de schaarste aan vakbekwaam personeel, mechanisatie en schaalvergroting. Lees hier meer over de boomkwekerij.

Overal dichtbij

Dus waar u ook bent, wij zijn overal dichtbij. Zodat we er al zijn, nog voordat u ons nodig heeft. Met brede financiële kennis én specialistische kennis. Dichtbij de mens, achter de ondernemer komen de cijfers tot leven en krijgen ze pas echt betekenis. Dat maakt ons vak de moeite waard.

 

Adres

Edisonring 3
6669 NA Dodewaard
TEL 088 2531750
dodewaard@alfa.nl

Actueel