Banner

Pensioenadvies

​Pensioen is belangrijk, maar behoorlijk ingewikkeld. Dat geldt zowel voor jouw eigen dga-pensioen als voor de pensioenregeling die je hebt getroffen voor je werknemers. Daar komt bij dat de regels rond pensioenen steeds weer veranderen. En de toekomst is misschien dichterbij dan je denkt... Alfa helpt je verder met persoonlijk pensioenadvies.

Jouw dga-pensioenregeling

Als directeur-grootaandeelhouder (dga's) kun je bij ons terecht  voor een antwoord op al je pensioenvragen.  We beoordelen je pensioenregeling en maken die zowel fiscaal als juridisch up-to-date. In overleg met jou brengen we de risico’s in kaart en zoeken we naar passende en betaalbare pensioenproducten. Denk daarbij aan levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, maar ook het gedeeltelijk verzekeren van de pensioenregeling. Desgewenst stellen we voor jou een aanvullende financiële planning op. 

Pensioenregeling voor je werknemers

Wil je een beoordeling van de pensioenregeling die je hebt getroffen voor je werknemers? Ook hiervoor kun je een beroep doen op onze pensioenadviseurs. We beoordelen de regeling voor je en de afspraken die je maakt met de pensioenverzekeraar. We blijven dichtbij jouw toekomst en die van jouw medewerkers.

Integraal pensioenadvies

Alfa heeft sinds mei 2013 de benodigde vergunningen om je van een integraal pensioenadvies te mogen voorzien. We mogen je begeleiden op alle aspecten op het gebied van pensioenverzekeringen. Alfa biedt jou als ondernemer een onafhankelijk pensioenadvies. Wij werken  op uurbasis en adviseren je zonder enige binding aan verzekeraars. 

Wil je gebruikmaken van onze dienstverlening? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Dienstverleningsdocumenten

Pensioenadvies aan werkgevers
Pensioenadvies aan werkgevers Alfa RA
Aanvullende pensioenverzekeringen
Aanvullende pensioenverzekeringen Alfa RA
Lijfrenten (bancaire)
Lijfrenten (bancaire) Alfa RA

Lees de laatste artikelen over pensioenadvies