‘I never look back, I look forward’ – Steffi Graf, een quote die mij past als persoon en hoe ik werk. Waarom terugkijken naar het verleden als het om de toekomst gaat?  

Met een verleden in de schaatssport ben ik gewend om doelen te stellen voor de toekomst. Beter worden dan de week ervoor en doorgroeien in je prestaties. Leren van de gemaakte fouten en een plan maken voor de toekomst. Dit is hoe ik het liefst te werk ga en ook naar de klant toe wil uitstralen. Waarom kijken naar cijfers van afgelopen jaren als het om de cijfers van de toekomst gaat?  

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs. Begonnen als stagiair op de agrarisch afdeling en sinds begin 2020 actief of de mkb afdeling. In mijn vrije tijd kan je mij op het (beach) volleybalveld vinden. Waarin ik een nieuwe hobby heb gevonden nadat ik ben gestopt met schaatsten. Ik geboren en getogen in Friesland en opgegroeid op het melkveebedrijf van mijn ouders. Hierdoor weet ik wat er bij het ondernemerschap komt kijken.  

Bij Alfa houd ik mij bezig met tussentijdse rapportages in AMP (Alfa Management Paneel) en stel ik jaarrekeningen samen. Deze cijfers zijn gebaseerd op het verleden, maar wel nog steeds verplicht om te maken. Verder houd ik mij bezig met Exact online administraties en de automatisering van administraties in Exact. Wat voor de klant werkbesparing oplevert. Naast de administratieve taken begeleid ik mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zodat deze mensen ook het vak boekhouden leren en zelfstandig administraties kunnen verwerken. Een enorm leuke doelgroep om mee samen te werken!  

Meer info
Wil je weten of wij iets voor elkaar kunnen beteken? Bel mij gerust voor een vrijblijvende afspraak. 
088-253 1619
ekrikke@alfa.nl 


Recente artikelen van Esther

Bedrijfsoverdracht binnen de familie

Bedrijfsoverdracht binnen de familie

14 maart 2022

Een bedrijfswaardering is een essentieel onderdeel voor de bedrijfsoverdracht binnen de familie.

Van assistent accountant naar junior adviseur

Van assistent accountant naar junior adviseur

4 augustus 2021

In 2017 is Esther Krikke begonnen als stagiaire bij Alfa Groningen. Daarna is ze bij Alfa blijven werken. In juli maakte ze de overstap naar Alfa Consultants. Lees het hier.

Maak kennis met Esther Krikke

Maak kennis met Esther Krikke

6 april 2020

Esther Krikke werkt sinds 2017 als assistent accountant bij Alfa Accountants en Adviseurs Groningen-Assen. Maak kennis met Esther.