Subsidie voor innovatieve projecten in Noordoost-Fryslân

12 november 2020 | Door:  Trees Fokkinga

Projecten die bijdragen aan de economische groei, regiomarketing, innovaties in de bouw- en metaalsector, de versterking van het technisch beroepsonderwijs, de stimulering van werkgelegenheid en de overgang naar een duurzame landbouwsector in Noordoost-Fryslân komen in aanmerking voor de subsidie "Versnellingsagenda". 

Binnen Noordoost-Fryslân kunnen ondernemers innovatieve projecten indienen bij Qop. Qop is ondergebracht bij de gemeente Noardeast-Fryslân. Het bureau adviseert, ondersteunt en denkt mee. Klik hier voor meer informatie. 

Vanuit het programma Wendbaar Vakmanschap ondersteunt Qop bedrijven bij het worden van een lerende organisatie. Daarmee kunnen zij beter inspelen op veranderingen en worden het (nog) productievere en effectievere organisaties.
Op donderdag 26 november organiseert Qop van 10.00 tot 11.00 uur hierover een webinar. In Friesland zijn er verschillende voorbeelden van bedrijven die vanuit innovaties en verbeteringen het leren en ontwikkelen van hun medewerkers stimuleren. Zowel de werknemers als de bedrijven worden hier beter van.

In dit webinar vertellen Arry Verhage (Projectleider Wendbaar vakmanschap bij MBO Life Sciences) en Marco Mazereeuw (Lector en practor Leven lang ontwikkelen bij NHL Stenden en Friesland College) over deze voorbeelden en de achtergronden ervan. Vervolgens geven ze aan hoe ze bedrijven in Noordoost-Fryslân kunnen ondersteunen.

Kortom: wil je als bedrijf jezelf en je mensen ontwikkelen en verbeteren? meld je dan nu aan via communicatie@qop.nl  Van te voren ontvang je de link naar het webinar.

Heb je hierover vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Wij zijn je graag van dienst.

Trees Fokkinga

Trees Fokkinga

Managementassistente/ PR & Marketing

088 2532313 | tfokkinga@alfa.nl


Meer over Trees