Banner

Agrarische Schouw 2022

16 september 2022 | Door:  Trees Fokkinga

Alfa is aanwezig bij de Agrarische Schouw in Joure. Dé toonaangevende agrarische vakbeurs, georganiseerd in de open lucht in en rond het sfeervolle park Heremastate. Je bent van harte welkom op de openingsavond op 21 september in Partycentrum ’t Haske en op 22 september in onze stand nummer 44 in het park Heremastate.  

Na twee coronajaren gaat de 68e editie van de Agrarische Schouw in Joure dit jaar zeker door! Deze editie staat in het teken van een actueel onderwerp: ‘Koersen op kansen’.    

Openingsavond 21 september

Tijdens de openingsavond op woensdag 21 september vertellen Edze Westra (eigenaar van Edze Agra BV), Jelmer Sietzema (Alfa Accountants en Adviseurs) en Jan Dirk van Mourik (Friesland Campina) hun inzichten over hoe en op welke kansen gekoerst moet worden onder leiding van avondvoorzitter Trienke Elshof (LTO Noord). Deze openingsavond vindt plaats in Partycentrum ’t Haske, Vegelinsweg 20 in Joure. Entree is gratis. 

Agrarische Schouw 22 september

Park Heremastate in Joure, waar de Agrarische Schouw plaatsvindt, is 22 september het podium voor ontmoetingen voor leveranciers en afnemers in Friesland en Noord-Nederland: van veevoederbedrijven, silo- en betonleveranciers, banken, advocatenkantoren tot werkkledingleveranciers. Er zijn gemiddeld wel 150 standhouders! Je bent de hele dag welkom van 08:30 tot 17:30 uur in onze stand nummer 44. Onder het genot van een kop koffie met oranjekoek sparren we graag met jou over de ontwikkeling en kansen die voor jouw bedrijf van toepassing kunnen zijn. 

Toegang Agrarische Schouw

Wij hebben nog enkele relatiekaarten beschikbaar. Mocht je hiervoor belangstelling voor hebben, stuur een mailtje naar leeuwarden@alfa.nl 

Standbemanning

Graag ontmoeten wij je op de Alfa stand. Onder het genot van een kop koffie met oranjekoek gaan wij je verder bijpraten. Wil je specifiek met een klantbeheerder of adviseur spreken?

Hieronder treft je de standbezetting.
's morgens staan;
Jelmer Sietzema
Akkelien Hettinga
Ytzen Dijkstra
Trees Fokkinga
Jelle Douwe Miedema
Tineke Hoekstra
Romkje Elgersma
Auke van der Meulen
Anna Algra

en 's middags zijn
Jelmer Sietzema
Akkelien Hettinga
Ytzen Dijkstra
Trees Fokkinga
Jeroen Boele
Jelle Attema
Sije Kooistra
Willem Wagter
op de stand aanwezig.

Daarnaast kun je Geert Veenstra vinden op de beurs. Mocht je hem willen spreken, trek hem gerust aan zijn mouw.

Wij zijn je graag van dienst.   

Trees Fokkinga

Trees Fokkinga

Lokaal Recruitment I Sales I M&C

088 2532313 | tfokkinga@alfa.nl


Meer over Trees