Banner

ZZP

Klanten werven, omzet draaien, het bijhouden van een administratie. Als zzp'er komt er veel op je af. Je moet dichtbij alle facetten van ondernemen zijn zoals financiën, marketing, belasting, juridische zaken en bedrijfsadministratie. 
Het kost veel tijd om al deze informatie zelf uit te zoeken. Tijd die je liever besteedt aan je klanten. Daarom helpen wij je graag!

Voor veel zelfstandig ondernemers bestaan er regelingen waarmee je geld kunt besparen. Bijvoorbeeld door je investeringen of starterskosten af te trekken van de belastingen. Of door slim gebruik te maken van een zakelijke auto. Alfa kan je goed adviseren als je bijvoorbeeld dichtbij een nieuwe fase of voor een lastige keuze staat.

Heel veel accountant voor een vast bedrag 

Wil je vooraf weten wat een accountant kost, zelf bepalen waarvoor je een accountant inschakelt voor een vaste prijs? Nooit meer onverwachte facturen? Kies dan voor Alfa Vast & Zeker.

Boostz Premium Ondernemerstraining cadeau (t.w.v. € 149)

Ben je recent gestart als zzp’er en is het ondernemerschap nog relatief nieuw voor je? In dat geval kan Alfa in samenwerking met Boostz jou een vliegende start bezorgen en ondersteunen waar nodig. Het is als zzp’er immers al moeilijk genoeg om alle ballen in de lucht te houden.

Wat krijgen zzp’ers bij Boostz?
Als deelnemende zzp’er bij Boostz krijg je een jaar lang antwoord op relevante ondernemersvragen en begeleiding bij alle facetten van het ondernemerschap. Hieronder valt:

Profiteer van korting via Alfa!

Alfa is één van de kennispartners van Boostz. Omdat Alfa snapt dat zzp’ers de economie voor een groot deel draaiende houden geeft Alfa deze groep graag een steuntje in de rug: voor zzp’ers is Boostz Premium nu helemaal gratis! Wat moet je als zzp’er doen om hier gebruik van te kunnen maken? Ga naar www.boostz.nl/alfa-algemeen en meld je aan.

Geld besparen

Werk je vanuit huis? Dan is de kans groot dat energiekosten, net als de kosten voor apparatuur en inrichting van je kantoor (gedeeltelijk) aftrekbaar zijn voor belasting. Alfa heeft met Nuon een tool ontwikkeld om jouw aftrekpost te berekenen. Met deze handige rekentool, weet je binnen 5 minuten of je geld terugkrijgt van de Belastingdienst.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs!